Hotel Grand Continental Bukurešt

Hotel Grand Continental Bukurešt

Smešten na izuzetnom mestu Viktorija bulevara, u centru Bukurešta, u blizini Nacionalnog muzeja umetnosti i Atheneuma, luksuzan, istorijski i klasično uređen Grand Hotel Continental 5 zvezdica, približava svoje posetioce zlatnom dobu Bukurešta – glavnog grada Rumunije. Iako se nalazi u centru grada, hotel Grand Hotel Continental Bukurešt pruža gostima izuzetan mir i tišinu. Grand Hotel Continental Bukarešt ima 53 sobe (od kojih su dve sobe za goste sa posebnim potrebama), koje su potpuno obnovljene i opremljene elegantnim ležajevima, pisećim stolom, sedećom garniturom i modernim kupatilima sa tušem, kadom, telefonom i prozirnim oblogama, LCD TV sa 40 kanala, sefom, minibarom, klimatizacijom, besplatnim internetom i međunarodnom telefonskom linijom, omogućavaju prijatan boravak koji je posebno iskustvo Bukurešta turistima i poslovnim gostima. Prefinjeno opremljene i uređene, besprekorno čiste i prostrane sobe i elegantni apartmani Grand hotela Continental Bukurešt imaju besplatan internet i prostor za sedenje koji omogućava panoramu Viktorija ulice, najpoznatije avenije Bukurešta. Šest Junior i Senior apartmana hotela Grand Continental su opremljeni i uređeni u različitim stilovima – Renesanse, Baroka, impero, Luja XV, koji očekuju goste sa pravim istorijskim duhom.

Grand Hotel Continental Bukharešt ima 2 izvanredna restorana – restoran Concerto i Balkan Bistro, koji poslužuju širok izbor vrhunske balkanske i internacionalne kuhinje, tokom raznovrsnih muzičkih i tematskih večeri.  U elegantnom restoranu Concerto se od ponedeljka do subote isključivo služi večera. Maštovita ukusna jela idu uz vrhunska vina iz Rumunije, kao i međunarodne etikete iz Francuske do Južne Amerike. Balkan Bistro je uređen u tradicionalnim bojama Balkana – crvenoj i crnoj i poslužuje jela iz regiona Balkana.  Grand Hotel Continental je domaćin takmičenja za najboljeg kuvara lanca Continental Hotela “Best Chef” i tradicionalno osvaja brojne nagrade zahvaljujući izvanrednim ukusima i mirisima koje pripremaju njihovi kuvari. Gostima koji žele da uživaju u poslasticama je na raspolaganju poslastičarnica u kojoj se služi kafa i bogat izbor kolača i peciva. Elegantan lobi hotela Grand Hotel Continental Bukurešt takođe ima prefinjeni  Victoria Club, u kome je posetiocima na raspolaganju više od 100 vrsta pića i bogat izbor cigara.

Šest sala za sastanke Hotela Grand Continental Bukurešt, kapaciteta oko 250 mesta se nalaze na 4. spratu i predstavljaju elegantan prostor za skupove i raznovrsne događaje, druženja i poslovne sastanke, privatne zabave ili nezaboravne i luksuzne svadbe u Bukureštu. Sadržaji i oprema sala –  Audio oprema, besplatan internet, video projektor, Multimedia platno, Flip chart, fascikle, olovke. Na zahtev i uz podršku hotelskih stručnjaka i tehničara zaduženih za skupove je moguće obezbediti prevodilačke usluge, audio i video snimanja, IT opremu, tele-konferenciju, tele-glasanje, naslon za čitanje i reflektore na bini.

Eden Spa Hotela Grand Continental Bukurešt nudi usluge masaže i obuhvata saunu, salu za vežbanje i parnu kupku. Sadržaji Hotela Grand Continental Bukurešt : poslovni centar, sobe za nepušače na posebnim spratovima, najam vozila, 24 sata room services, usluge pranja i čišćenja, osoblje sa znanjem jezika, portirske usluge. Hotel Grand Continental Bukurešt je 2012. godine dobio prestižni Certifikat o odličnim uslugama – Certificate of Excellence Trip advisor-a.

SHARE IT: