Hotel Gloria Palace Sofija

Hotel Gloria Palace Sofija

Hotel Gloria Palace u centru Sofije, 4 zvezdice se nalazi u istorijskoj zgradi iz 19. veka jedinstvenog stila bugarske arhitekture, koja je proglašena spomenikom kulture, ali se odlično uklapa sa najmodernijim tehnologijama i sadržajima. Okružen istorijom i kulturom, Hotel Gloria Palace Sofija prevazilazi očekivanja i zahteve poslovnih gostiju i turista. Smešten u centru Sofije, ovaj udoban hotel je u blizini trgovačkog dela, sportskih sadržaja i turističkih znamenitosti, samo par koraka od finansijskih i privrednih institucija glavnog grada Bugarske. Hotel Gloria Palace Sofija se nalazi u blizini pozorišta i muzeja Sofije, Umetničke galerije, koncertne dvorane i Crkve Aleksandra Nevskog i Planine Vitoše. Gostima koji borave u Hotelu Gloria Palace je na raspolaganju ljubazno i stučno osoblje, kao i prednost udobnog poslovnog ambijenta u čitavom objektu.

26 soba Hotela Gloria Palace Sofija su klimatizovane i opremljene zvučno izolovanim prozorima, što poslovnim gostima i turistima pruža udobnost i sadržaje osećaja kao kod kuće. Oprema i sadržaji soba obuhvataju mini bar, LCD TV sa kablovskim programima, bežični internet, tepihe od zida do zida. Pored udobnog smeštaja na odličnoj lokaciji u Sofiji, Hotel Gloria Palace ima salu za sastanke i prostor za zabave i proslave.

Elegantni glavni restoran Hotela Gloria Palaca Sofija poslužuje ukusna jela internacionalne kuhinje, veliki izbog tradicionalnih jela i jela po narudžbini. U zimskoj bašti hotela gosti uživaju u omiljenom aperitivu ili piću posle večere. Gostima koji vole noćni život je na raspolaganju Piano bar tople i prijatne atmosfere i vrlo zanimljivog programa.

Hotel Gloria Palace Sofija pruža uslove za boravak, rad i odmor u Sofiji. Privatni parking je besplatno na raspolaganju gostima, uz rezervaciju i najavu. Dodatne informacije – dela do 6 godina borave besplatno na dodatnom ležaju u sobi sa odraslim osobama, a deca preko 6 godina se naplaćuju kao odrasle osobe. Osoblje Hotela Gloria Palace Sofija je predusretljivo i čini sve što je potrebno da boravak njihovih gostiju u Sofiji bude prijatno iskustvo.

SHARE IT: