Hotel Galathea Art Prčanj Kotor

Hotel Galathea Art Prčanj Kotor

Hotel Art Galathea je udoban hotel 4 zvezdice koji se nalazi u Prčnju u prekrasnom Bokotorskom zalivu, čiju lepotu posetioci u potpunosti doživljavaju. Hotel Galathea Art je smešten u kamenoj građevini iz 18. veka, 10 metara od sopstvene plaže i samo 8 km od čuvenog starog grada Kotora. Hotel Art Galathea pruža smeštaj u 7 prijatno uređenih, nepušačkih soba sa besplatnim internetom i sadržajima za prijatan boravak – sunčana terasa, sopstvena plaža i mesto za roštilj. Ovaj ljupki hotel u Boki Kotorskoj odlikuje spoj tradicionalnog stila i modernih sadržaja, kao i odlična usluga. Sve sobe Hotela Galathea Art Prčanj imaju apartmanski stil rustične opreme, sa lepo uređenim i usklađenim kamenim detaljima zidova. Sve sobe Hotela Galathea Art u Prčnju imaju LCD TV sa satelitskim programima, potpuno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom, sigurnosni sef, frižider i mini bar. Neke sobe Hotela Galathea Art takođe imaju i uređen sedeći prostor i kupatila sa Jacuzzi spa kadom.

Hotel Galathea Art u Prčnju svojim gostima poslužuje bogat i raznovrstan doručak. Gostima koji borave u Hotelu Galateha Art u Prčnju su na raspolaganju bar, recepcija koja radi non-stop, otvorena bašta – patio, sobe za nepušače, porodične sobe, sigurnosni sef, grejanje, klimatizacija u svim javnim prostorima, prostor za pušače, privatna plaža, snek bar, terasa za sunčanje. Ljubazno i profesionalno osoblje Hotela Galathea Art u Boki kotorskoj može po želji gostiju organizovati brojne izlete u prekrasnu okolinu, usluge prevoza ili najam sportske opreme i sadržaja za aktivnosti na otvorenom, uz doplatu – najam biciklova, oprema sportove na vodi, ronjenje, kajak. Trgovine i odlični restorani se nalaze u blizini, autobuska stanica je udaljena 4km, aerodom Titat 8 km. Obližnji parking gosti mogu koristiti bez naplate.

Sadržaji Hotela Galathea Art Prčanj : nepušačke sobe, sopstvena plaža, terasa za sunčanje, bar, zajednička prostorija sa TV-om, prostor za roštilj, turističke informacije, recepcija tokom 24 sata, besplatni bežični internet u svim javnim prostorima, određen prostor za pušenje, usluge pranja i peglanja, otvorena bašta i uređeni patio.

SHARE IT: