Hotel Flamengo Ohrid

Hotel Flamengo Ohrid

Hotel Flamengo je udoban ohridski hotel 4 zvezdice, izgrađen 1984. godine /nekadašnji Dončo Hotel/ i potpuno obnovljen i proširen 2004. godine. Hotel Flamengo Ohrid se nalazi na glavnom bulevaru Ohrida, oko 700 metara od starog dela grada i oko 8 km od međunarodnog aerodroma u Ohridu.

Hotel Flamengo Ohrid ima 49 udobnih prostranih nepušačkih soba i apartmana, od kojih je 25 twin soba, 5 dvokrevetnih soba sa prostranim – queen ležajevima, 6 king-size soba, 9 standard jednokrevetnih soba, 4 apartmana, koji potpuno ispunjavaju zahteve i potrebe poslovnih gostiju i turista koji posećuju Ohrid. Sobe Hotela Flamengo Ohrid su opremljene u nežnim i toplim bojama i modernim nameštajem i sadržajima za prijatan boravak u Ohridu – klima uređaj sa individualnim podešavanjem, besplatan internet, kablovski TV, direktna telefonska linija, minibar, udobna kupatila sa kadom ili tušem, fenom za kosu i brandiranim toaletnim priborom. King size sobe i apartmani Hotela Flamingo uživaju lep pogled na Samuilovu tvrđavu u Ohridu. Apartmani Hotela Flamengo Ohrid imaju tuševe sa masažerima i bade mantile.
U restoranu Hotela Flamengo se poslužuje bogat buffet doručak i ostali obroci tokom dana, koji najbolje predstavljaju izvanrednu gastronomsku tradiciju Makedonija i odlična su energetska podrška za boravak u Ohridu – sveže salate, peciva, izbor sireva, povrće, raznovrsne supe i čorbe, raznovrsna mesa, morski plodovi, naresci, voće, poslastice….

Hotel Flamengo Ohrid raspolaže lepim letnjim otvorenim bazenom i pokrivenom terasom, koji su omiljeno mesto uživanja i osveženja posetilaca tokom leta.

Hotel Flamengo Ohrid ima konferencijski prostor pogodan za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova i događaja veličine do 50 učesnika. Veća sala ima kapacitet 30-40 mesta i može se povezivati sa manjom salom koja ima 20 mesta. Tehnička podrška obuhvata LCD-projektor, platno, flip-chart, ozvučenje sa 2 mikrofona, 2 računara, Internet, wireless internet, laserski štampac, skener i fax.

Sadržaji Hotela Flamengo Ohrid : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, parking, klimatizacija i Internet u svim javnim prostorima, usluge pranja i peglanja, tehnički opremljene sale za sastanke, poslovne usluge u poslovnim klubu, room service – posluženje u sobi 24 sata, sigurnosni sef, aperitiv bar, otvoreni bazen sa terasom.

 

SHARE IT: