Hotel Envoy Beograd

Hotel Envoy Beograd

Hotel Envoy je potpuno novi hotel u Beogradu, kategorije 4*, smešten u samom centru grada, u zgradi nekadašnje Australijske ambasade u Čika Ljubinoj ulici, u tihom delu čuvene pešačke oaze Beograda, usred gradske vreve, trgovine i brojnih događaja Beograd. Ova mirna, pešacka zona Beograda, na najbolji način objedinjuje šarm srpske prestonice, u kojoj se prepoznaje pravi Beograd. Na ovom mestu, gde se u isto vreme spaja ubrzan ritam metropole i spokoj varoši čija se istorija skriva od pogleda prosečnog turiste, Hotel Envoy predstavlja pravi izbor smeštaja u Beogradu za moderne putnike koji traže udobnost, visok kvalitet i besprekornu uslugu, a u isto vreme žele da otkriju Beograd u drugačijem svetlu.
Koncept poslovanja Envoy Hotela Beograd zasnovan je na skladu modernog stila i tradicionalne udobnosti. Hotel Envoy Beograd poseduje 49 nepušačkih soba /35 dvokrevetnih-twin soba – Standard Queen, Standard King, Superior King, Superior Twin, 7 jednokrevetnih soba, 6 Junior apartmana i 1 Executive apartman/. Sobe i apartmani Hotela Envoy Beograd su komforne i ekonomične, odišu britkom elegancijom, kombinovanom sa toplom, „vintage“ estetikom. Svaka soba Hotel Envoy Beograd je opremljena po vrhunskim hotelskim standardima i sadrži prostrane i udobne krevete, anti-alergijske jastuke, de;iji krevetac /po potrebi/, elegantan pisaći sto, interaktivan smart TV, čajnik za vodu /Envoy House-blend kafa i čajevi, premium mini-bar, sigurnosni sef, centralno grejanje/rashladni sistem, toaletni pribor-kozmetiku visokog kvaliteta, bademantil i papuče, fen za kosu, besplatan Wi-Fi/.
Executive apartman Hotel Envoy Beograd predstavlja prefinjen i raskosan dvosobni apartman na poslednjem spratu hotela, koji se prostire na površini od 50 m2. Apartman uključuje dnevni lounge boravak sa čajnom kuhinjom, odvojenu spavaću sobu sa walk-in plakarom, sopstvenim kupatilom i toaletom, kao i impresivnu terasu koja se proteže celom dužinom sa predivnim pogledom na Dunav. Envoy Apartman obuhvata i mini kuhinju, premium mini bar, sigurnosni sef, central heating/cooling system, antialergijske jastuke, bathroom kozmetiku visokog kvaliteta, bademantil i papuče, fen za kosu, čajnik za vodu-kafu, čaj/ Envoy House-blend kafa i čajevi, besplatan bežični internet.
Envoy Hotel Beograd poseduje restoran i bar sa letnjom baštom, u kome se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i jela po najavi i narudžbi. Tokom leta je aktuelan i otvoreni bar koji se nalazi ispred hotela, u najlepšoj pešačkoj ulici u Beogradu.
Konferencijska sala Hotela Envoy Beograd nalazi se na prvom spratu i zauzima površinu od 45 m2. Sala je opremljena vrhunskom tehničkom opremom, koja obuhvata: LCD ekran prečnika 178 cm, lap-top računar, Internet pristup (LAN), table za informacije i flipchart. Sala Hotela Evnoy je pogodna za sastanke, prezentacije, intimna privatna okupljanja, događaji i proslave.
Envoy hotel Beograd sadrži kvalitetan Fittness & Spa centar, sa kompletno opremljenom teretanom, sa najsavremenijom opremom za vežbanje (trake za trčanje, sprave za nordijsko skijanje, kardio bicikl, multifunkcionalna sprava za celo telo, multifunkcionalna bench klupa, tegovi i sipke sa bucicama, pilates lopte, strunjace za istezanje), saunu i tursko kupatilo, a postoji mogućnost za zakazivanje tretmana masaže.
Sadržaji Hotela Envoy Beograd : recepcija 24/7, sala za sastanke, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, fitness i spa, usluge parkiranja, prevoza, transfera od/do aerodroma, usluge pranja i peglanja, mogućnost korišćenja daske za peglanje, besplatan kišobran, room service – posluženje u sobi, faks i fotokopiranje, usluge portira /konsijerža. U neposrednoj blizini Hotela Envoy su najzanimljive turističke znamenitosti Beograda – Trg Republike, Narodno pozorište, Narodni muzej, kao i čuvena Knez Mihajlova ulica, kojom se može prošetati do Kalemegdana i posetiti Beogradska tvrđava.

SHARE IT: