Hotel Danubia Park Veliko Gradište Srebrno jezero

Hotel Danubia Park Veliko Gradište Srebrno jezero

Na obali Srebrnog jezera, jednog od najlepših jezera u Srbiji, na samo 75 minuta vožnje od Beograda, nalazi se garni hotel Danubia Park, novi objekat kategorije 3 zvezdice. Hotel Danubia Park je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave i uživanja. U jedinstvenom okruženju poznatom po turizmu, ribolovu i brojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima, hotel Danubia Park na Srebrnom jezeru posetiocima pruža relaksirajući i inspiritivan boravak. Bez obzira da li dolazite na porodični odmor, romantični vikend ili poslovni  skup, Hotel Danubia Park na Srebrnom jezeru je idealna destinacija za obnavljanje životne radosti i energije u blagodetima i sadržajima Srebrnog jezera.

Hotel Danubia Park se nalazi u Velikom Gradištu, 45 km od Smedereva. U sklopu hotela Danubia Park je vodeni park – Aqua Park, igraonica za decu i kafe bar. Hotel Danubia Park raspolaže sa 46 udobnih dvokrevetnih soba, 5 dvokrevetnih superior soba, 4 porodične sobe, 2 apartmana, kao i junior apartmanom i executive apartmanom. Sve sobe Hotela Danubia Park na Srebrnom jezeru su opremljene nameštajem modernog designa, flat-screen TV-om, udobnim kupatilom, toaletnim priborom, fenom za kosu, satelitskom televizijom i besplatnim WiFi pristupom. Neke sobe poseduju i prostor za sedenje, terasu ili balkon sa kojeg se pruža prekrasan pogled na okolinu. Gostima je na raspolaganju i ljubazno osoblje recepcije hotela, tokom 24 sata.

Hotel Danubia Park na Srebrnom jezeru raspolaže sa 4 sale za konferencije, od čega se tri sale mogu spojiti u jednu veliku salu za oko 210 učesnika. Sale su u potpunosti opremljene neophodnom tehnikom i opremom: projektor, flip chart, projekciono platno, mikrofon, govornica, ozvučenje itd. Korisnicima konferencijskih sala Hotela Danubia Park je na raspolaganju i prijatno uređen prostor za kafe pauze. Za izdvojene sastanke, hotel Danubia Park ima udoban executive apartman, kapaciteta 10 do 15 ljudi, koji raspolaže sa više TV-a koji imaju mogućnost priključivanja na laptop za prezentacije, kao i terasom od 25 m2 za kafe pauze. Na samo 5 minuta hoda od hotela nalazi se Kamin sala i prekrasan restoran Sidro, smešteni na samoj obali Srebrnog jezera, koji su pogodni za korporativna okupljanja do 150 učesnika. Ovde se poslužuju vrhunski kvalitetna jela, među kojima preovlađuju specijaliteti od sveže izlovljene rečne ribe.

Bogatu ponudu hotela Danubia Park čini i savremeno opremljeni fitness i spa centar koji se prostire na 300 m2. Fitnes centar Hotela Danubia Park je moderno opremljen savremenim spravama za vežbanje, koje su prilagođene potrebama profesionalnih sportista i rekreativaca, sa obiljem prirodnog svetla. Pored potpuno opremljene fitnes sale u teretani, gostima su na raspolaganju i komforne kabine za presvlačenje, tuševi i kasete za odlaganje stvari. Pored fitness centra, hotel Danubia Park ima i spa centar opremljen saunom, delom sa tropskom kišom, kao i mogućnost usluga raznovrsnih masaža.

Predivno prirodno okruženje hotela Danubia Park pogodno je za šetnje, vožnju bicikala koji se mogu iznajmiti u hotelu, ribolov, sportove, tenis i druge aktivnosti. Grupacija Hotela Danubia Park poseduje i luksuzni turistički brod Silver Star, sa mogućnostima posluženja hrane i pića, kao i raznovrsnih sadržaja i aktivnosti, tokom nezaboravnog krstarenja do Golubačke tvrđave i obližnih lepota Dunava. U blizini hotela Danubia Park su brojne prirodne, kulturne i istorijske znamenitosti,  kao što su Nacionalni Park Đerdap, arheološko nalazište Lepenski Vir, Golubačka tvrđava, manastir Rukumija itd, koji pored kvalitetnih  usluga i sadržaja Hotela Danubia Park, čini boravak uzbudjivim i nezaboravnim.

SHARE IT: