Hotel Danica Petrovac

Hotel Danica Petrovac

Hotel Danica je udoban objekat 3 zvezdice u Petrovcu, otvoren 2001. godine, uz šetalište, samo 100 metara od mora, u centralnom delu crnogorskog primorja. Hotel Danica Petrovac ima ukupno 80 ležajeva u 16 lepo uređenih soba i 14 apartmana, od kojih je 14 nepušačkih soba, 5 anti-alergičnih soba i porodične sobe za 3 do 4 gostiju. U svakoj sobi i apartmanu Hotela Danica postoji sistem za individualno podešavanje temperature. Sve sobe i apartmani Hotela Danica imaju telefon, sigurnosni sef, kablovsku TV i mini bar, a apartmani i superior sobe imaju opremljene mini kuhinje. Hotel Danica je okružen borovom šumom, palmama i čempresima, a smešten u podnožju uzvišice. Na samo 150 metara nalazi se najbliža plaža i park koji pripada UNESCO svetskom prirodnom nasleđu.

Hotel Danica u Petrovcu je izuzetno primamljivo mesto za porodice, parove, samce i sve one kojima je bitna maksimalna udobnost i kvalitet usluge. Smešten u idiličnom okruženju, Hotel Danica je odličan i za osetljive ljude, slabog zdravlja. Visokim kvalitetom usluge, prijatnom atmosferom i pažnjom prema svakom gostu Hotel Danica u Petrovcu ima zasluženo mesto u planiranju boravka domaćih i inostranih gostiju. Hotel Danica Petrovac je veoma privlačna destinacija za porodični odmor i boravak parova i individualnih gostiju, koji zahtevaju visok nivo udobnosti i kvalitet usluga, u prekrasnom okruženju.

Sadržaji Hotela Danica Petrovac : recepcija tokom 24 sata, sa ljubaznim osobljem sa znanjem jezika, restoran, hotelski sef, bar, centralno podešavanje klimatizacije, krevetac za bebu, lobi sa bežičnim internetom, parking, otvoreni bazen, sauna, detektori dima/požara, usluge pranja, usluge transfera.

SHARE IT: