Hotel Dafi Plovdiv

Hotel Dafi Plovdiv

Hotel Dafi Plovdiv je udoban hotel 3 zvezdice u centralnom istorijskom delu Plovdiva, 350 metara od Etnografskog muzeja i veličanstvenih kulturno-istorijskih i turističkih znamenitosti Plovdiva – Evropske prestonice kulture, u neposrednoj blizini mogih trgovina, barova, restorana i supermarketa. Hotel Dafi Plovdiv poslovnim gostima i turistima nudi udoban smeštaj u 20 prostranih, nepušačkih i zvučno izolovanih dvokrevetnih soba, studio apartmana i apartmana. Sobe Hotela Dafi imaju prijatno uređenje sa posebnim ili velikim king size ležajevima, tepihe od zida do zida, besplatni bežični internet, radni sto i stolicu ili fotelju, garderober, centralno grejanje, LCD TV sa kablovskim programima, telefon, minibar, kupatila sa tušem ili kadom, fenom za kosu i toaletnim priborom. Apartmani Hotela Dafi su uređeni u retro stilu i imaju Jacuzzi kade i neki i balkone sa prekrasnim pogledom na grad.

Hotel Dafi Plovdiv ima de Luxe restoran i bar u renesansana stilu, koji poslužuje bogat buffet doručak i raznovrsna tradicionalna jela, odakle se mogu posmatrati jedinstvena arhitektura istorijskog dela grada, nezaboravne igre i pesme u izvođenju folklornog ansambla  ‘Bulgare’ i ansambla ‘ Ethnorhythm’.

Sadržaji Hotela Dafi  Plovdiv  – nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, besplatan bežični internet, usluge pranja i peglanja, restoran u kome se poslužuju bugarski specijaliteti, buffet salad bar, transfer od-do aerodroma, prostor za odlaganje prtljaga, parking.

MEGDAN je stara bugarska reč koji označava centar sela ili naselja u kome su se okupljali stanovnici radi takmičenja u pevanju i igri, ili zbog prijatnog razgovora, uz smeh i vino…. To je bilo srce i duša sela, na koju su i danas Bugari veoma ponosni, jer predstavlja njihov način života.

SHARE IT: