Hotel Cuki Residence Sisevac

Hotel Cuki Residence je udoban turistički objekat 4 zvezdice u Istočnoj Srbiji, u podnožju Kučajskih planina, na području Opštine Paraćin, 24 km od isključenja sa auto puta kod Ćuprije i oko 165 km južno od Beograda. Hotel Cuki Residence je turističko naselje i etno selo u selu Sisevcu, 300 metara od vrela reke Crnice, čije termalne vode se koriste u bazenima ovog udobnog objekta – spoljnim bazenima i hidromasažnom zatvorenom bazenu. Gostima odmarališta Cuki Residence Sisevac su tokom čitave godine na raspolaganju raznovrsni sadržaji i usuge za prijatan odmor ili kraći boravak – bazeni sa termalnom vodom, spa-wellness sadržaji, sauna, lokalni izleti…..

Odmaralište Cuki Residence raspolaže sa udobnim smeštajnim jedinicama – jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanom sa dve odvojene sobe, izuzetno pogodnim za porodični odmor. Sobe odmarališta Cuki Residence Sisevac su opremljene udobnim sadržajima i opremom koji gostima omogućavaju nezaboravno iskustvo – udobni king size ili posebni ležajevi, LCD TV, besplatni bežični internet, moderna kupatila sa tušem, podnim grejanjem, bade mantilima, papučama, toaletnim priborom i fenom za kosu. Mirna terasa sa lepim pogledom na okolnu gustu šumu predstavlja odlično mesto za uživanje u tišini očuvanog prirodnog orkuženja. Apartman Cuki Residence obuhvata dve potpuno odvojene sobe, predsoblje i moderno opremljeno kupatilo. Dva izlaza na zajedničku terasu doprinose funkcionalnosti i obezbeđuju maksimalnu privatnost gostiju.

Gostima koji borave u Hotelu Cuki Residence u Sisevcu se u tradicionalno uređenom restoranu sa kaminom i barom poslužuje bogat tadicionalni doručak i ukusna domaća hrana, pripremljena od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje – pogača, proja, sir, gibanica, raznovrsne salate, jaretina ispod sača, pečenja, roštilj, pastrmka na žaru, svadbarski kupus, razne poslastice…. i izbor odličnih domaćih rakija i pića.

Hotel Cuki Residence Sisevac je izuzetno pogodan za uspešnu organizaciju poslovnih skupova, sastanaka i događaja ili proslava, zahvaljujući sadržajima i kvalitetu usluga.

Usluge i sadržaji Hotela Cuki Residence Sisevac : 24 sata recepcija i posluzenje u sobi, restoran, spa i wellness usluge, sauna, 2 otvorena bazena sa ležaljkama i suncobranima,  privatni parking sa video nadzorom….

Tokom boravka u odmaralištu-hotelu Cuki Residence u Sisevcu gosti uživaju u sadržajima objekta i aktivnostima u prirodi – pešačenju i planinarenju Kučajskim planinama, speleologiji, lokalnim izletima – poseta manastira Sisojevac, Manasija i Ravanica, Resavske pećine, vodopada Lisine, Senjskih rudnik, ….

Biljni svet Kučajskih planina čini veliki broj vrsta, posebno šume hrasta, cera, jasena, bukve, obilje lekovitog bilja i šumskih plodova na prostranim livadama i pašnjacima, okruženim brojnim rekama i potocima. Lekovito bilje i šumske plovode meštani iz okolnih sela beru i koriste za pripremu prirodnih i tradicionalnih proizvoda. Životinjski svet je takođe veoma raznovrstan, te je jedan deo Kučajskih planina površine 25.219 ha ograđen i pretvoren u lovište “Južni Kučaj-Brezovica” u kome se može loviti evropski jelen, srna, divlja svinja, medved, lisica, zec, jazavac, prepelica, poljska jarebica, divlji golub, grlica, gačac i dr. Planinski venci Južnog Kučaja su i prirodno stanište balkanskog risa, jedne od najređih i najugroženijih evropskih mačaka, kojoj su divljine i bespuća nepristupačnih šumskih prostranstava ovog dela Istočne Srbije najbezbednije sklonište. Dolina reke Crnice je predeo izuzetnih odlika, nad kojom se izdiže šumoviti vrh Smrdanska kosa. Šumske zajednice bukve i jele ovog područja imaju prašumski karakter, pa se u blizini nalazi područje prašume Vinatovača pod najvišim stepenom zaštite, koje obuhvata 37 hektara na nadmorskoj visini od 640 do 800 metara, gde rastu gorostasne bukve starije od 350 godina. Park prirode – Nacionalni Park Kučaj-Beljanica je treći po površini u Srbiji, koji obuhvata 50.000 hektara na teritorijama opština Despotovac, Žagubica, Bor, Boljevac, Ćuprija i Paraćin, gde se nalaze prirodne znamenitosti i retkosti, među kojima su neobični vodopadi Lisine i Prskalo, reke ponornice, klisure, brojne pećine i vrtače…

SHARE IT: