Hotel Crystal Palace Sofija

Hotel Crystal Palace Sofija

Hotel Crystal Palace Sofija je udoban objekat 4 zvezdice u centru Sofije, između „doktorskog vrta“ i upečatljive zgrade Univerziteta u Sofiji i Narodne bilbioteke. Hotel Crystal Palace Sofija čini jedinstven sklad arhitektonskog spomenika i savremene gradnje. Smešten u neposrednoj blizini nekih značajnih upravnih objekata, kao i kulturnih institucija Sofije, Hotel Crystal Palace predstavlja omiljeni izbor smeštaja poslovnih gostiju i turista, samo 9 km od aerodroma Sofija.

Boutique Hotel Crystal Palace Sofija ima klasično-elegantan-stilski nameštaj i sadržaje, kvalitetnu posteljinu i udobna kupatila u svojih 63 nepušačkih soba. Sobe Boutique Hotela Crystal Palace Sofija imaju samostalno podešavanje klima uređaja i opremljene su tepisima od zida do zida, telefonom – u sobi i kupatilu, LCD TV-om, sigurnosnim sefom, minibarom, magnetnom karticom za vrata i besplatnim bežičnim internetom. Prozori u sobama hotela Crystal Palace Sofija pružaju odličnu zvučnu izolaciju i mogu se otvarati.

Restoran Hotela sa 70 mesta je odličan izbor za raznovrsne privante proslave, uživanje sa porodicom i prijateljima, venčanja, koktele i događaje. Restoran Hotela Crystal Palace predstavlja prijatno mesto u kome gosti uživaju u klasičnim ili mediteranskim jelima. Posebno zadovoljstvo gostiju pruza prekrasna basta restorana, pogodna za raznovrsne ukusne obroke ili posebne događaje, proslave, venčanja…..
Boutique Hotel Crystal Palace Sofija ima opremljene sale za sastanke i prijeme, koji zadovoljavaju raznovrsne događaje, privatne zabave, poslovne skupove, bankete ili predstavljanja, uz odličnu uslugu. Prilagodljiv prostor za sastanke obuhvata 2 sale veličine 60 mesta, kao i banket salu kapaciteta do 40 gostiju.

Tokom boravka u Hotelu Crystal Palace Sofija je gostima na raspolaganju wellness center koji obuhvata Jacuzzi, saunu i teretanu, kao i prostor za raznovrsne masaže sa ležaljkama za opuštanje.

Sadržaji Hotela Crystal Palace Sofija : nepušačke sobe, recepcija i poslovni centar tokom 24 sata, klimatizacija u svim javnim prostorima, restoran, lobby, usluge pranja i peglanja, spa centar, usluge masaže, teretana, prevoz do aerodroma, prostor za odlaganje prtljaga.

 

SHARE IT: