Hotel Crowne Plaza Bukurešt

Hotel Crowne Plaza Bukurešt

Uživajte u mirnim baštama Hotela Crowne Plaza Bukurešt, hotela 5 zvezdica, 20 minuta udaljenog od međunarodnog aerodroma Otopeni, sa dobrom autobuskom vezom, samo 100 metara od centra Bukurešta. Odmah po ulasku u predvorje hotela Crowne Plaza Bukurešt, tamnog drveta i ugaonog lobija u krem boji, sa kožnim foteljama i mermernim podovima, dočekuje Vas srdačno osoblje recepcije i upućuje do smeštaja. Obeležite svoj dolazak u Bukurešt koktelom u nekom od delova prijatnih okolnih vrtova, uskočite u ovalni bazen ili izazovite prijatelje na teniski doživljaj. Shuttle prevoz hotela Crowne Plaza Bukurešt vozi svakog sata do i od aerodroma Otopeni u Bukureštu, po potrebni i češće. Možete ostaviti svoje vozilo na parkingu i odšetati do Kongresnog centra Romexpo i World Trade Centra. Zamolite recepciju hotela da rezervište taxi vozilo do istorijskog dela grada, do koga se stiže za 10 minuta vožnje, koji obiluje kafićima i barovima oko ulice Lipscani, čineći pulsirajuće srce noćnog života Bukurešta.

Hotel Crowne Plaza Bukurešt ima 164 soba, raspoređenih na tri sprata, od kojih je 130 soba standard tipa, 26 club soba i 8 apartmana. Sve sobe hotela Crowne Plaza Bukurešt su prostrane, sa balkonima i pogledom na vrt, opremljene u savremenom klasičnom stilu koji obuhvata tople i opuštajuće tonove. Elegantni apartmani Hotela Crowne Plaza Bukurešt, od kojih svaki ima pojedinačni stil i šarm, su prilagođeni potrebama poslovnih gostiju 21. veka. Hotel Crowne Plaza Bukurešt pruža svojim gostima nepušačke sobe, kao i sobe za boravak gostiju sa posebnim potrebama. Deca do 13 godina imaju besplatan smeštaj u sobi sa roditeljima. Hotel Crowne Plaza primenjuje jedinstvenu međunarodnu kampanju “Sleep Advantage”, koja obuhvata visokokvalitetne ležajeve i proizvode aromaterapije u svakoj sobi. Recepcija hotela Crowne Plaza budi svoje goste u vreme koje zahtevaju i pruža sve uslove za dobar odmor. Sobe hotela Crowne Plaza Bukurešt su opremljene sadržajima za udoban i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista: klima uređaj, kablovska TV, Pay-TV, Flat screen TV, brzi internet i besplatni bežični internet, mašinu za presovanje odeće, opremu za peglanje, mašinu za pripremu kafe ili čaja, radni sto, sigurnosni sef, kupatila sa kadom ili tuš kabinom, fen za koru, uvećavajuće ogledalo – u club sobama i apartmanima, bade mantil i papuče, mini bar, krevetac za decu, dodatni ležaj po potrebi, 24 sata room service, večernji room service – u club sobama i apartmanima.

Tri restorana hotela Crowne Plaza Bukurešt svakog dana služe veliki izbog vrhunske hrane, raskošne jela sa morskim plodovima i celokupan američki doručak. Hotel Crowne Plaza Bukurešt poziva svoje goste na prijatne događaje i sastanke, kao i venčanja do 450 gostiju, organizovana u živopisnim okolnim vrtovima. Kafe hotela Crowne Plaza je opremljen bežičnim internetom i lap top računarima, što omogućava podršku neformalnih skupova. Neka Hotel Crowne Plaza Bukurešt bude Vaša zelena oaza poslovnog događaja, između aerodroma i centra grada Bukurešta.

SHARE IT: