Hotel Courtyard Marriott City Center Sarajevo

Hotel Courtyard Marriott City Center Sarajevo

Hotel Courtyard Marriott City Center Sarajevo, udoban hotel 4+ kategorije, ima izvrsnu lokaciju u centru Sarajeva, na obali Miljacke, preko puta Ajfelovog mosta, odakle se stiže do poznatih institucija i znamenitosti Sarajeva, kao i brojnih čuvenih sarajevskih kafea, restorana i barova. Najpoznatiji trgovački deo Sarajeva i Baščaršija – čuvena istorijska četvrt Sarajeva su na pešačkog udaljenosti od hotela, sa jednostavnim pristupom najznačajnijim turističkim znamenitostima ili prekrasnim Olimpijskim planinama koje okružuju Sarajevo.

Tokom svog boravka u Hotelu Courtyard Marriott City Center Sarajevo turisti i poslovni gosti imaju mogućnost da uživaju u udobnom, nepušačkom smeštaju na pogodnoj lokaciji u centru Sarajeva. Savremeno opremljene hotelske sobe hotela Courtyard Marriott City Center Sarajevo odlikuje luksuzna Marriott posteljina i oprema, besplatan bežični Internet, prostrani radni prostor i sto, ergonomske stolice, LCD TV 42 inča sa kablovskim programima i luksuzna i udobna kupatila.

Hotel Courtyard Marriott City Center Sarajevo ima jedinstveni Unique S One Sky Bar u kome se gostima služi najfinija hrana i veliki izbor pića i posluženja, uz uživanje u prekrasnom pogledu na Sarajevo i bogato opskrbljenu pijacu. Gosti koji planiraju događaj, sastanak ili skup u Sarajevu mogu rezervisati jednu od dobro osvetljenih i potpuno opremljenih konferencijskih sala Hotela Courtyard Marriott City Center Sarajevo, od kojih najveća može da primi 100 učesnika.

U slobodno vreme je gostima Hotela Courtyard City Center Sarajevo na raspolaganju predah u teretani koja radi 24 sata, ili mogućnost da upoznaju muzeje Sarajeva i druge nesvakidašnje znamenitosti ovog jedinstvenog grada.

Poslovni gosti i turisti koji posećuju Sarajevo imaju mogućnost nezaboravnog doživljaja Sarajeva ukoliko odaberu boravak i smeštaj u hotelu Courtyard Marriott City Center Sarajevo.

 

SHARE IT: