Hotel Courtyard Marriott City Center Sarajevo

Hotel Courtyard Marriott City Center Sarajevo

Hotel Courtyard Marriott City Center Sarajevo, 4+ kategorije, ima izvrsnu lokaciju u centru Sarajeva, na obali Miljacke, preko puta Ajfelovog mosta. Tokom svog boravka u Hotelu Courtyard Marriott City Center Sarajevo turisti i poslovni gosti imaju mogućnost da uživaju u udobnom, nepušačkom smeštaju na pogodnoj lokaciji u centru Sarajeva. Savremeno opremljene hotelske sobe hotela Courtyard Marriott City Center Sarajevo odlikuje luksuzna Marriot posteljina i oprema, besplatan bežični Internet, prostrani radni sto, ergonomske stolice, LCD TV 42 inča sa kablovskim programima i prostrana i udobna kupatila.

Hotel Courtyard Marriott City Center Sarajevo ima jedinstveni Unique S One Sky Bar u kome se gostima služi najfinija hrana i veliki izbor pića i posluženja, uz uživanje u prekrasnom pogledu na Sarajevo i bogato opskrbljenu pijacu. Gosti koji planiraju dogadaj, sastanak ili skup u Sarajevu mogu rezervisati jednu od dobro osvetljenih i potpuno opremljenih konferencijskih sala Hotela Courtyard Marriott City Center Sarajevo, od kojih najveća može da primi 100 učesnika. U slobodno vreme je gostima Hotela Courtyard City Center Sarajevo na raspolaganju predah u teretani koja radi 24 sata, ili mogućnost da upoznaju muzeje Sarajeva i druge nesvakidašnje znamenitosti ovog jedinstvenog grada.

Najpoznatiji trgovački deo Sarajeva i Baščaršija – čuvena istorijska četvrt Sarajeva su na pešačkog udaljenosti od hotela, sa jednostavnim pristupom najznačajnijim turističkim znamenitostima ili prekrasnim Olimpijskim planinama koje okružuju Sarajevo. Poslovni gosti i turisti koji posećuju Sarajevo imaju mogućnost nezaboravnog doživljaja Sarajeva ukoliko odaberu boravak i smeštaj u hotelu Courtyard Marriott City Center Sarajevo.

 

SHARE IT: