Hotel Cosmopolit Sarajevo

Hotel Cosmopolit Sarajevo

Hotel Cosmopolit Sarajevo je novi i moderan hotel 4 zvezdice hotelske grupacije Hotel Heco Ltd Sarajevo, nedavno potpuno obnovljen,  smešten u trospratnoj građevini u centru Sarajeva, tačnije u Radićevoj ulici broj 15, u blizini brojnih znamenitosti, restorana, kafea i institucija Sarajeva. Hotel Cosmopolit Sarajevo uspešno kombinuje izuzetno kvalitetnu uslugu i udobne sadržaje u svojih 16 luksuzno opremljenih i prostranih soba sa pogledom na grad. Sobe Hotela Cosmopolit Sarajevo su opremljene moderno i po najviših hotelskim standardima, što poslovnim gostima i turistima omogućava prijatan boravak u Sarajevu. Svaka soba Hotela Cosmopolit Sarajevo ima udobne ležajeve, garderober, LCD TV sa satelitskim programima, klima uređaj, besplatan ADSL ili bežični internet, direktan telefon, minibar, kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Hotel Cosmopolit Sarajevo poslužuje bogat buffet doručak, koji ispunjava ukuse, potrebe i zahteve raznovrsnih profila gostiju. Ljubazno, profesionalno i predusretljivo osoblje Hotela Cosmopolit Sarajevo je na raspolaganju za turističke informacije tokom boravka u Sarajevu, što daje osećaj dobrodošlice i poverenja, nezavosno od razloga boravka gostiju.

Sadržaji Hotela Cosmopolit Sarajevo : recepcija 24-sata, nepušačke sobe, klimatizacija i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, restoran, bar, hol, bašta, sigurnosni sef na recepciji, buđenje, turističke informacije i rezervacije, ljubazno i predusretljivo osoblje sa znanjem jezika, lift, zatvoreni i otvoreni parking – rezervacije potrebne, prevoz do-od areodroma – uz doplatu, određen prostor za pušenje. Hotel Cosmopolit Sarajevo predstavlja odličan izbor smeštaja u Sarajevu turistima, poslovnim gostima, zahvaljujući svom centralnom položaju, u blizini znamenitosti Sarajeva, institucija, kulturnih ustanova, trgovačkih centara i mesta zabave i održavanja raznovrsnih događaja.

SHARE IT: