Hotel Colors Inn Sarajevo

Hotel Colors Inn Sarajevo

Hotel Colors Inn je potpuno novi, udoban i moderan hotel 4 zvezdice u Sarajevu, sa 37 lepo uređenih nepušačkih soba, živopisnog i minimalističkog enterijera i opreme toplih tonova. Smešten u centru Sarajeva, 300 metara od Baščaršije – istorijskog jezgra grada i oko 20 km od Aerodroma Sarajevo, Hotel Colors Inn Sarajevo predstavlja idealno mesto boravka poslovnih gostiju i turista koji žele da upoznaju brojne čari, mirise i tajne Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Svojim pogodnim položajem, Hotel Colors Inn Sarajevo omogućava jednostavan pristup gradskim destinacijama, institucijama, kulturnim i turističkim znamenitostima Sarajeva. Jedinstveno zanimljivo uređeni javni prostori, sa bežičnim internetom brzog protoka i visoki kvalitet usluga koji pruža Hotel Colors Inn Sarajevo, osiguravaju posetiocima prijatan i uspešan boravak. Sobe Hotela Colors Inn Sarajevo su veoma prostrane i opremljene odvojenim ili velikim ležajevima, sa antialergijskom posteljinom, klima-uređajem, mini-barom i flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima, telefonom, frižiderom, udobnim kupatilima sa tuš kabinom, fenom za kosu, toaletnim i kozmetičkim priborom.

Hotel Colors Inn Sarajevo u prijatno uređenom restoranu poslužuje izuzetno bogat buffet doručak, prilagođen potrebama, željama, zahtevima i očekivanjima posetilaca. Po prethodnoj najavi je moguće posluženje drugih obroka.

Sadržaji hotela Colors Inn Sarajevo : recepcija tokom 24 sata, dnevna štampa, prostor za sastanke, usluge pranja i čišćenja, lift, zvučna izolacija prozora, sef za čuvanje dragocenosti, besplatan parking, brza prijava i odjava, prostor za pušenje, ostava za prtljag, usluge faxa i kopiranja.

 

SHARE IT: