Hotel City Savoy Beograd

Nekadašnji Dom grafičkih radnika, sada luksuzni hotel 4 zvezdice City Savoy Belgrade je smešten u samom centru Beograda, u Cetinjskoj ulici broj 3., nedaleko od čuvene boemske četvrti Beograda Skadarlije, Trga republike, Knez Mihajlove pešačke i trgovačke zone, prekrasne srednjovekovne beogradske tvrđave Kalemegdan. Građevina koja poštuje stil, kolorit i visinu okolnih zgrada, savršeno se uklapajući u okolinu starog Beograda.

Hotel City Savoy Beograd je luksuzni hotel u Beogradu koji svojim prefinjenim stilom, besprekornim uslugom i atraktivnim položajem pruža potpuno novo čulno zadovoljstvo poslovnim gostima i turistima. Unutrašnjost hotela Savoy City ispunjena je toplim nijansama zlatne boje, u kombinaciji sa orahovinom i mermerom, koji stvaraju osećaj udobnosti i ekstravagantosti. Hotel City Savoy Beograd pleni dodirom kulture, istorije i tradicije, u sladu sa elegancijom i modernim vremenom.

Hotel City Savoy Beograd raspolaže sa 31 elegantnih i moderno opremljenih soba i jednim apartmanom koji udobnošću i sadržajima zadovoljavaju  potrebe i očekivanja zahtevnih gostiju. Sve sobe i apartman Hotela Savoy City Beograd poseduju sledeće udobne sadržaje: moderne touch sensitive komande, sigurnosni sef veličine lap top računara, kontrolu svetala na dodir, LED televizore sa velikim izborom kanala, besplatan WI-FI, mini barove i potpunu kontrolu klimatizacije unutar sobe, podno grejanje u kupatilu. Sva kupatila su obložena najfinijim mermerom, komodama od orahovine i tuš kabinama od ručno izrađenog stakla, upotpunjena Salvatore Ferragamo kozmetikom i toaletnim priborom.

Internacionalna gastoronomska ponuda City Savoy restorana je usklađena sa kvalitetnim vinima iz celog sveta i očarava svaki ukus, uz uživanje u svakom obroku, idealnom okruženju i besprekorno kvalitetnoj usluzi. Intimni Fine Dinning Lounge sa sopstvenom vinotekom i stolom od orahovine za 12 osoba, pod magično pozlaćenom kupolom, predstavlja jedno od najekskluzivnijih mesta Beograda. Ovaj prostor je posebno pripremljen za potrebe zahtevnih gostiju, bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili večera u intimnoj atmosferi sa autentičnom ponudom domaćih i internacionalnih jela i širokim izborom autothonih sorti vina sa ovih prostora, upotpunjenom selekcijom stranih etiketa.

Kao oaza u centru Beograda, Savoy Spa, predstavlja sve što je potrebno da započnete dan ili da od istog odmorite. Bilo da odaberete Tuski hamam, Saunu, Đakuzi ili jednu od opuštajućih masaža, dozivećete jedinstveno zadovoljstvoljstvo.

Bilo da ste domaćin sastanka ili događaja, konferencijski prostor Hotela City Savoy sa 35 mesta, na odličnoj lokaciji u centru Beograda, pruža uslove za raznovrsne organizacione potrebe. Tokom pripreme i organizacije manjih događaja, radionica, prezentacija i sličnih skupova je na usluzi stručno osoblje hotela. TV sala Hotela City Savoy Beograd pruža gostima raznovrsne multimedijalne sadržaje – HD emitovanje, DVD, Internet, igre … Kao posebno prijatan deo Hotela City Savoy Beograd je City Cafe u kome gosti mogu provesti prijatno vreme, uz probu velikog izbora vina i drugih pića, koktela, kafa… posebno odabranih za Vaše zadovoljstvo…

SHARE IT: