Hotel City Palace Ohrid Makedonija

Hotel City Palace Ohrid Makedonija

Hotel City Palace je luksuzan, potpuno novi hotel, 4 zvezdice u Ohridu, sa odličnim saržajima i centralnim položajem u Ohridu, na obali jezera i šetalištu, 300 metara od starog grada Ohrida. Smešten na plaži Ohridskog jezera, Hotel City Palace u Ohridu pruža udoban smeštaj u svojih 20 lepo uređenih i prostranih soba, bežični Internet i pogled na jedinstveno staro istorijsko jezgro Ohrida i prekrasno Ohridsko jezero. Hotel City Palace ima 3 tipa soba : deluxe, porodične i standard sobe. Gosti koji borave u Deluxe sobama Hotela City Palace u Ohridu imaju mogućnost da uživaju u lepotama Ohrida, dok se opuštaju u kupatilu sa modernom staklenom fasadom. Sve sobe Hotela City Palace Ohrid omogućavaju sa balkona nezaboravan pogled na modro-plavo i čisto Ohridsko jezero. Svaka soba je moderno uređena u jedinstvenoj boji i izgledu, opremljena LCD TV-om, telefonom, radnim stolom, stolicom, garderoberom i modernim kupatilom sa fenom za kosu, što omogućava prijatan i jedinstven boravak u Ohridu poslovnih gostiju i turista.
Tradicionalna makedonska jela i bogat doručak se poslužuju u lepo uređenom restoranu hotela City Palace, koji takođe uživa pogled na prekrasno Ohridsko jezero. Gosti Hotela City Palace obično uživaju u ukusnim specijalitetima koje pripremaju stručni kuvali, dok slušaju jedinstvene zvuke makedonske muzike tokom čitavog dana. Hotel City Palace Ohrid svojim gostima omogućava besplatan parking, kao i prevoz u gradu. Osoblje Hotela City Palace u Ohridu je predusretljivo, ljubazno i uslužno prema zahtevima i željama gostiju.

Sadržaji Hotela City Palace Ohrid : nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, lift, besplatan parking i bežični Internet, prostor za odlaganje prtljaga, sauna, turko kupatilo, Jacuzzi. Masaža, najam vozila, najam bicikla ili motocikla, transfer do aerodroma, vožnja brodom ili čamcem Ohridskim jezerom, kao i programi razgledanja Ohrida sa stručnim vodičem se obezbeđuju na zahtev gostiju.

SHARE IT: