Hotel City Boutique Sarajevo

Hotel City Boutique Sarajevo

Zahvaljujući svom izuzetnom položaju u blizini Narodnog pozorišta i čuvene sarajevske Baščarije i ostalih znamenitosti Sarajeva, Hotel City Boutique – objekat 4 zvezdice pruža udoban smeštaj u prijatnoj atmoseri. Svih 19 soba Hotela City Boutique Sarajevo su opremljene i uređene za boravak uz opuštanje, posebnim i prostranim king size ležajevima i prirodnim sadržajem toaletnog pribora u udobnim kupatilima.

Bogat i raznovrstan doručak se poslužuje u Hotelu City Boutique Sarajevo, koji uključuje sveže ceđene sokove, bezalkoholna pića i Halal hranu. Hotel City Boutique Sarajevo predstavlja dobar primer zdravog načina života, jer nije dozvoljeno pušenje i posluživanje – konzumiranje alkohola. City Bar hotela City Boutique Sarajevo se nalazi u holu i gostima služi besplatnu Nescafé i čajeve, kao i grickalice i sušeno voće.

Hotel City Boutique Sarajevo ima 2 sale za sastanke sa 15 mesta i opemljene su ADSL i bežičnom internet linijom. Odlična lokacija Hotela City Boutique u Sarajevu omogućava funckionalan i nezaboravan boravak poslovnih gostiju i turista u Sarajevu.  Sa terase na najvišem spratu Hotela City Boutique se pruža prekrasan pogled na Sarajevo i okolinu, što omogućave izuzetno prijatne trenutke i opuštanje gostiju.

Sadržaji Hotela City Boutique Sarajevo : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, porodične sobe, sobe sa zvučnom izolacijom, lift, grejanje, brza prijava i odjava, klimatizacija, sigurnosni se, bar, sale za sastanke, prevoz do-od aerodroma, poslovni centar, usluge pranja i peglanja i čišćenja, doručak u sobi, internet u svim javnim prostorima, buffet doručak, terasa, prostor za odlaganje prtljaga, čišćenje obuće, najam vozila, turističke usluge, usluge kopiranja i slanja faxa, novinarnica, aparat za osvežavajuća pića i grickalice, parking, snack bar.

SHARE IT: