Hotel Centre Ville Podgorica

Hotel Centre Ville Podgorica

CentreVille Podgorica u Crnoj Gori je novi elegantan hotel 4 zvezdice u Podgorici, koji poslovnim gostima i turistima pruža novo gostoprimstvo, usklađeno sa neočekivanim udobnostima. Moderan, minimalistički i obogaćen elegancijom, Hotel CentreVille Podgorica omogućava jedinstven spoj toplog boravka prožetog sa poslovnim osećajem. Svaki elemenat i detalj Centre Villa u Podgorici je brižljivo odabran – od jedinstvenog oblika zastakljene spoljašnosti, do ozbiljnih sivkastih tonova koji preovlađuju u unutrašnjosti ovog savremenog objekta Podgorice. Smešten u novom Capital Plaza Complexu u Podgorici, glavnim administrativnim i poslovnim centrom Podgorice, Hotel Centre Villa Podgorica omogućava gostima spoj svetskog stila i tople dobrodošlice, mirnu udobnost i neuporedive sadržaje, u sobama nekoliko tipova – Standard sobe /25-34 m2/, Premium sobe /33-42 m2/, Signature Superior sobe /25-34 m2/, Signature Premium sobe /32-36 m2/, Junior apartman /56-70 m2/, Diplomatic apartman /97 m2/ i Predsednicki Apartman /294 m2/. Svaki doživljaj – od kratkog odmora, do značajnoj poslovnog skupa u Podgorici je određen lepo uređenim smeštajem, odabranim dizajnom restorana i barova, uz vrhunski pogled na planinsko zaleđe Podgorice. Samo 15 minuta vožnje od Aerodroma Podgorica, 10 minuta do železničke i autobuske stanice, kao i na kratkoj pešačkoj udaljenosti od najvećih tržnih centara Crne Gore, Hotel CentreVille Podgorica predstavlja odličan izbor boravka poslovnih gostiju i turista.

Hotel Centre Ville u Podgorici pruža udoban smeštaj u Podgorici u nepušačkim sobama nekoliko tipova : 34 sobe kategorije Male sobe, sa pogledom na atrijum i grad, veličine 24 – 32 m2, sa udobnim king ležajevima; 62 sobe kategorije Velike, sa pogedom na atrijum i grad, površine 33 do 42 m2 i udobnim posebnim i velikim ležajevima ; 8 soba tipa Signature male sobe, sa pogledom atrijum, površine 24- 30 m2 i udobnim velikim ležajevima; 8 soba tipa Signature velike sobe (dvokrevetne ili sa posebnim ležajevima), sa pogledom na atrijum, površine 32 – 37 m2 i udobnim posebnim ili velikim ležajevima; 8 Executive apartmana, sa pogledom na atrijum ili grad, veličine 56 do 70 m2, sa udobnim velikim ležajevima u posebnoj spavaćoj sobi, radnim delom i prostorom za sedenje ;  1 Diplomatic apartman sa pogledom na grad, površine 97 m2, prostranim ležajem u spavaćoj sobi, radnim delom i prostorom za sedenje i 1 luksuzni Predsednički apartman, sa pogledom na Podgoricu, povrđine 294 m2, 2 prostrane spavaće sobe, prostorom za sedenje, trpezarijom i ličnom kuhinjom. Svaka soba i apartman Hotela CentreVille Podgorica je opremljena u minimalističkom stilu, raskošno i udobno. Sadržaji i oprema soba i apartmana Hotela CentreVille Podgorica obuhvataju veliki LCD TV, bežični internet brzog protoka, perjane jastuke i udobna kupatila – što čini vrhunsko mesto za upoznavanje Podgorice.

Living Room Hotela CentreVille predstavlja urbano mesto susreta sa izuzetno opuštajućom prefinjenošću. Spoj modernog i udobnog uređenja i spoljna shisha terasa sa pogledom na grad čine odličan izbor za uživanje u odličnoj hrani tokom čitavog dana. Dining Room na prvom spratu Hotela Centre Ville Podgorica je mesto u kome se može samo koristiti samo doručak ili je mesto važnog privatnog događaja. Signature Lounge se nalazi na spratu Signature i nudi širok izbor manjeg obroka ili posluženja kanapea ili odličnih aperitiva ili dižestiv pića.

Hotel CentreVille je glavno mesto poslovnih susreta ili opuštanja u Podgorici, čiji položaj i potpuno opremljeni kongresni prostori ispunjavaju raznorsne zahteve i potrebe kongresa i skupova, kao i svečanih događaja i venčanja. Galerija je spojena sa najmodernijim poslovnim centrom i konferencijskim delom i opremljena sadržajima neophodnim za uspešnu realizaciju raznovrsnih zahteva – od konferencija, promocija proizvoda, do svečanih večeri, stojećih prijema ili drugih vrsta događaja. Na prostoru od 226 m2 je Velika sala Hotela Centre Ville u Podgorici, kapaciteta do 120 učesnika u sedećoj postavci, do 200 učesnika na stojećem prijemu. Velika sala pruža uslove za raznovrsne posebne događaje. Event sale imaju prostor koji obuhata salu B, površine 58 m2 sa 40 mesta i Event salu C, površine 105 m2, koja je opremljena za do 100 učesnika događaja. Hotel Centre Ville Podgorica takođe raspolaže sa 3 sale za sastanke, površine 22 m2, čijim spajanjem se jednostavno dobija površina od 66 m2.

Uz izbor restorana i barova sa međunarodnom prepoznatljivošću i ugledom, ova celina ima i potpuno opremljenu teretanu, salon lepote i Banju Wellness i Spa centar – luksuzni kompleks sa bazenom, parnim kupatilom i saunom, hamamom, slanom pećinom, tušem iznenađenja, tepidarijumom, kneipp bench sadržajem i izborom terapija za opuštanje i podmlađivanje. Na najvišem delu Hotela Centre Ville Podgorica se nalazi prostrana terasa Predsedničkog apartmana, koja je najtraženiji prostor u Podgorici. Tokom dana je ova prekrasna terasa mesto odakle se gostima pruža prekrasan pogled na Podgoricu, a tokom večeri se pretvata u prostor ukrašen zvezdama….

SHARE IT: