Hotel Central Sarajevo

Hotel Central Sarajevo

Hotel Central Sarajevo je luksuzni hotel 4 zvezdice u Sarajevu sa 25 udobnih i lepo uredenih soba, smešten 50 metara od sarajevske Katedrale i Pravoslavne crkve i 150 metara od Baščaršije – cuvenog istorijskog dela Sarajeva.

Sve sobe Hotela Central Sarajevo su prostrane, nepušačke, opremljene savremenim udobnim nameštajem i sadržajima koji omogućavaju prijatan i efikasan boravak poslovnih gostiju i turista. Svaka soba Hotela Central Sarajevo ima prostrano i luksuzno uređeno kupatilo sa tusem, tepihe od zida do zida, veliki LCD TV sa zvučnim efektima, klima uređaj, frižider, bežični internet. Sobe Hotela Central Sarajevo su opremljene modernim sadrzajima za prijatan boravak u Sarajevu – bračnim krevetima, udobnim madracima i svežom i čistom posteljinom najvišeg kvaliteta. Dodatni sadržaji hotela Cetral Sarajevo – bar, lift, usluge pranja i peglanja, sef na recepciji, raskosan wellness centar sa zatvorenim bazenom.

Hotel Central omogućava prijatan boravak u Sarajevu, uz izuzetne sadržaje za fitnes i opuštanje, uključujući i zatvoreni bazen dužine 25 metara. Gostima koji borave u Hotelu Central Sarajevo je na raspolaganju potpuno klimatizovana teretana – fitnes klub na 3 sprata, sa najsavremenijom opremom za vezbanje, fitnes i oblikovanje tela. Potpuna relaksacija gostiju Hotela Central Sarajevo je uspesno organizovana u Spa centru West Wood Day, koji obuhvata saunu, opuštajuća parna kupatila i hidroterapijski bazen. Gosti uživaju u profesionalnim tretmanima ljubaznog i uslužnog osoblja. U moderno uređenom hotelskom restoranu se poslužuje svež kontinentalni doručak, a na jelovniku je širok izbor ukusnih mediteranskih i tradicionalnih jela, originalnih poslastica i pića.

SHARE IT: