Hotel Central Bukurešt

Hotel Central Bukurešt

Smešten u centru grada, Hotel Central Bukurešt, grupacije Zeus International, ima odličan položaj u poslovnom kraju glavnog grada Rumunije, na samo par minuta od istorijskog jezgra Bukurešta, u blizini Narodnog Muzeja istorije Rumunije. Nedavno potpuno obnovljen Hotel Central u Bukureštu omogućava gostima doživljaj potpune udobnosti i standarda hotela kategorije 4 zvezdice, uz visok kvalitet usluga, ličnu posvećenost i modernu atmosferu i sadržaje. Svojim izvanrednim položajem u blizini poznatih turističkih znamenitosti Bukurešta, Hotel Central Bukurešt svojim gostima pruža mogućnost da upoznaju grad i okolinu. Na raspolaganju su brojne prednosti i turističke znamenitosti i jednostavna veza sa svim sredstvima javnog prevoza do institucija kulture i umetnosti, banaka, Bašte Cismigiu, Parlamenta, Gradske kuće, luksuznih prodavnica, restorana, barova i noćnih klubova, kao i značajnih institucija Bukuresta.

Besplatan bežični internet je na raspolaganju gostima Hotela Central Bukurest u svim javnim prostorima i sobama, što ga određuje ‘kancelarijom na putu’, a gostima koji putuju bez računara je na raspolaganju poslovni centar, koji omogućava komunikaciju. Svaki detalj i sadržaj soba Hotela Central Bukurešt je namenski uređen u cilju jedinstveno prijatnog ambijenta, koji omogućava prijatan boravak poslovih gostiju i turista u Bukureštu. Svih 62 sobe Hotela Central Bukurešt su raspoređene u tipovima dvokrevetne, executive i apartmani, uređeni pažljivo odabranim i elegantnim nameštajem, tepisima od zida do zida, klima uređajima i udobnim kupatilima. Sve sobe Hotela Central Bukurešt imaju sledeće sadržaje i opremu : bežični internet brzog protoka, LCD TV; direktan telefon; posluženje u sobi – room service; sigurnosni sef veličine lap top računara; minibar; satelitske i kablovske TV programe; bade mantil i papuče, kupatila sa prostranim kadama i tuševima sa snažnim mlazom, fenom za kosu, uvećavajućim ogledalima, prostorom za brijanje, pozivom za buđenje i električnim naponom od 220 volti.

Gostima koji borave u Hotelu Central Bukurešt se poslužuje bogat buffet doručak. Radi udobnosti gostiju, Hotel Central Bukurešt ima na raspolaganju par pušačkih soba, bar sa holom, pomoćne ležajeve za decu i krevetac za bebe, automat za podizanje gotovine, usluge prevoza do aerodroma, transfera, turističkih informacija i najma vozila.

Hotel Central Bukurešt ima opremljene sale za sastanke, pogodne za skupove veličine do 20 učesnika, koji koriste video projektor, platno, besplatan internet brzog protoka, bežični priključak za računar, lap top računar, terasu. Board Sala Hotela Central Bukurešt prima 10 učesnika.

SHARE IT: