Hotel Cattaro Kotor

Hotel Cattaro Kotor

Hotel Cattaro u Kotoru, 4 zvezdice, smešten u tri poznate građevine-palate Kotora je otvoren 13. jula 2006. godine, na dan državnosti Crne Gore – Palata Providura, nekadašnje sedište mletačke uprave koja je trajala do 1806. godine, kuća Gradske straže i zgrada Napoleonovog pozorišta iz 1810. godine. Sve tri palate se nalaze u Starom gradu Kotoru – gradu-muzeju, i zajedno su sačuvane i obnovljene u Hotel Cattaro, čija unutrašnjost podseća na građevine iz 16. veka, sa portretima čuvenih kotorskih kapetana, moreplovaca i admirala, slikama pomorskih brodova i oružja. Hotel Cattaro ima 11 soba sa prostranim king krevetom, tako da mogu da budu double i single sobe, 6 twin soba, koje po potrebi mogu biti double i 2 apartmana od po 80m2. Oba apartmana Hotela Cattaro su predviđena za 3 osobe i imaju dnevni boravak, dve spavaće sobe, toalet i kupatilo. Istovremeno, Hotel Cattaro Kotor je opremljen udobronošću i raskošnim sadržajima koji zadovoljavaju najzahtevnije goste – prostrane i prijatne sobe sa baroknim stilskim nameštajem, udobni tepisi od zida do zida, plasma TV, računari, besplatni internet, bogat sadržaj minibara, sigurnosni sef, klima uređaj sa centralnim podešavanjem, centralni muzički sistemom sa 4 kanala, predivna mermerna kupatila sa velikim izborom kozmetike i pribora, kao i pogledom na čuveni glavni trg Kotora.

Hotel Cattaro u Kotoru ima restoran Royal koji se sastoji od dva dela – unutrašnjeg dela sa 60 mesta, velikim slikama i baroknim ambijentom i otvorene terase – Napoleonovog balkona, sa 16 mesta, koji gleda na glavni trg Starog grada Kotora i jedinstveno lepo mediteransko okruženje istorijskog jezgra.

Otvoreni Bar Citadela na zidinama Kotora, sa 400 mesta i prijatnim, osvežavajućim vazduhom koji dopire sa okolnih planina je omiljeno mesto gostima koji žele opuštanje van gradskih gužvi, uz uživanje u italijanskim specijalitetima, pastama i tihoj muzici. Otvoreni Bar Citadela predstavlja izvanredno mesto za uspešnu organizaciju skupova, događaja, koktela, predstavljanja, poslovnih ručkova, posluženja… Snek Bar As je savremeni pab koji omogućava prijatnu atmosferu, uz veliki izbor hrane i pića. Diskoteka Maximus, kapaciteta 5000 mesta je opremljena najsavremenijom opremom i mesto nastupa poznatih umetnika i lokalnih i regionalnih muzičara. Svi sadržaji Hotela Cattaro u Kotoru, kao i zanimljivo i značajno prirodno i kulturno nasleđe Kotora i prekrasna okolina Crne Gore, čine boravak nezaboranim.

SHARE IT: