Hotel Casa Del Mare Amfora Orahovac Kotor

Hotel Casa del Mare Amfora je udoban hotel 4 zvezdice crnogorske hotelske grupacije Casa del Mare, koji se nalazi u malom ribarskom mestu Orahovcu u Bokokotorskom zalivu, nedaleko /10 km/ od poznatog crnogorskog turističkog centra Boke Kotorske, UNESCO znamenitosti – istorijskog grada Kotora. Ovaj deo Bokokotorskog zaliva jugoistočnog dela Jadranskog primorja poznat je po najlepšim šljunkovitim plažama gde gosti mogu doživeti potpuno opuštanje i uživanje u lepotama prekrasne Boke Kotorske. Podrucje Kotora je sa svih strana opasano krečnjačkim masivima veličanstvenih crnogorskih planina : sa jugoistočne strane planinom-Nacionalnim Parkom Lovćen (1749 metara), sa severozapadne ograncima planina – Orjen (1895 metara), Radoštak (1446 metaara) i Dobroštica (1570 metara). Blizina veličanstvenih crnogorskih planina u zaleđu Bokokotorskog zaliva je pogodna za raznovrsne aktivnosti u prirodi (planinarenje,  pešačenje, ribolov), tokom boravka u Hotelu Casa del Mare Amfora u Orahovcu.

Hotel Casa del Mare Amfora Orahovac smešten je na samoj obali mora i nudi moderan, udoban smeštaj u 10 klimatizovanih smeštajnih jedinica – apartmana urađenih u odličnom skladu prirodnih materijala visokog kvaliteta /kamena i drveta/ i opremljenih udobnim sadržajima za prijatan odmor i boravak turista tokom čitave godine: udobni tepisi i podne obloge, bežični internet, udobni veliki king size ili posebni ležajevi i sofa ležajevi, LCD TV sa satelitskim programima, mini bar, radni sto, stolice-fotelje, garderober, luksuzno kupatilo sa tuš kabinom, toaletnim priborom i fenom za kosu. Sve sobe imaju balkon sa kojih se pruža nezaboravan pogled na Bokokotorski zaliv i okolne planine.

Gostima koji borave u Hotelu Casa del Mare Amfora Orahovac se u lepo uređenom restoranu sa otvorenom terasom poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Ovde se služe vrhunski kvalitetni specijaliteti mediteranske kuhinje, pripremljeni od sveže ulovljene ribe i morskih plodova, koji uz odabrana vina i nežne tonove klavira posebno prijaju gostima.

Hotel Casa del Mare Amfora Orahovac raspolaže uređenom sopstvenom plažom sa ležaljkama i suncobranima koji su na raspolaganju gostima, kao i posluženje osveženja iz bara/restorana. U sklopu Hotela Casa del Mare Amfora Orahovac je mali wellness koji obuhvata saunu i hidromasažnu kadu, što su prijatni sadržaji u kojima se gosti opuštaju.

Najbliži aerodrom od Hotela Casa del Mare Amfora Orahovac je Tivat, 13km, dok su aerodrom Dubrovnik na udaljenosti od 60km i aerodrom Podgorica 80km. U ponudi Hotela Casa del Mare Amfora Orahovac je recepcija sa ljubaznim i predusretljivim osobljem tokom 24 sata, organizovan transfer od/do aerodroma, iznajmljivanje automobila koje je po potrebi moguće isporučiti na dogovoreno mesto, kao i informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja.

SHARE IT: