Hotel Budapest Sofija

Hotel Budapest Sofija

Hotel Budapest je udoban poslovni hotel u Sofiji, 3 zvezdice, otvoren 2008. godine Hotel Budapest Sofija ima odličan položaj u centru Sofije, u blizini glavne železničke i autobuske stanice glavnog grada Bugarske. Aerodrom Sofija je udaljen 15 km od Hotela Budapest, a šetnjom od 5 minuta se stiže do glavnih turističkih znamenitosti, trgovina i poslovnih institucija Sofije.
Hotel Budapest Sofija ima ukupno 63 soba, od kojih je 31 soba Standard tipa, 22 sobe Deluxe tipa, 6 ugaonih soba, 3 Studio apartmana i lepo uređen Predsednički apartman, sa prekrasnim pogledom na centar Sofije. Sve sobe Hotela Budapest u Sofiji su opremljene tamnim drvenim nameštajem, tepisima od zida do zida, LCD TV-om sa satelitskim programima, telefonom, a uređene su u toplim i prijatnim tonovima, sa savremenim sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju ili turista. Gostima koji borave u Hotelu Budapest u Sofiji su na raspolaganju udobni posebni ili king-size ležajevi sa ergonomskim madracima, antialergijskom posteljinom, toplim pokrivačima i izborom udobnih jastuka, besplatan internet, sigurnosni sef, minibar, radni sto i stolice, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, kao i moderno kupatilo sa tušem, fenom za kosu, bade mantilom, papučama i toaletnim priborom. Sofa je pogodna za smeštaj treće osobe u dvokrevetnoj sobi ili za smeštaj deteta. U Hotelu Budapest u Sofiji je dva sprata namenjeno pušačima, dok je 5 spratova sa nepušačkim sobama.

Restoran BudaPest poslužuje gostima bogat buffet doručak i ukusna jela bugarske i internacionalne kuhinje. Prijatna atmosfera restorana Hotela Budapest Sofija omogućava raznovrsne skupove i događaje, uz kvalitetno posluženje hrane i pića. U holu Hotela Budapest je bar sa velikim izborom osvežavajućih pića, koktela, mini zalogaja hrane i deserta, što gostima omogućava opuštanje uz omiljeno piće posle napornog radnog dana ili turistickog razgledanja Sofije.

SHARE IT: