Hotel Boutique 36 Sarajevo

Hotel Boutique 36 Sarajevo

Smešten na prekrasnoj lokaciji u Baščaršiji, poznatom sarajevskom istorijskom delu grada, Hotel Boutique 36 nudi prvoklasne usluge i prijatno uređen i besprekorno čist smeštaj u Sarajevu. Gostima koji borave u Hotelu Boutique 36 Sarajevo je na raspolaganju besplatni prevoz iz/do aerodroma Sarajevo, a istraživanje starog grada, sa restoranima, muzejima i istorijskim i kulturnim spomenicima, je najbolje ići peške.

Hotel Boutique 36 Sarajevo je nedavno potpuno obnovljen objekat 4 zvezdice koji turistima ili poslovnim gostima pruža udoban boravak u Sarajevu, u elegantnim i moderno uređenim sobama. Hotel Boutique 36 Sarajevo ima jednokrevetne i dvokrevetne sobe i studio apartmane – 7 Standard soba, 5 Superior soba i jedan Studio apartman, opremljene parket podovima sa oblogama ili tepisima, udobnim prostranim-king size ili posebnim ležajevima, radnim stolićem i stolicom, besplatnim bežičnim internetom, sigurnosnim sefom i udobnim kupatilima sa tušem i fenom za kosu. Cilj Hotela Boutique 36 Sarajevo da tokom čitave godine postane i ostane omiljena sarajevska adresa boravka gostiju, kao i tokom čuvenih događaja u Sarajevu, kao što su Sarajevo Film Festival, Mess ili Fashion week.

Jedinstvena odlika Hotela Boutique 36 Sarajevo je prijatan hol, u kome se gostima poslužuje raznovrstan i bogat doručak, dok je ovaj prostor takođe omiljen gostima koji žele da se opuste uz neku zanimljivu knjigu ili štivo o Sarajevu i Bosni i Hercegovini iz bogate biblioteke, ili prelistaju neki modni ili poslovni časopis  (National Geographic, Vogue, Marie Claire). Poseban deo hola Hotela Boutique 36 Sarajevo je ‘Bosanska soba’ koja je arhitektonsko umetnički izraz tradicije i nasleđa Bosnje i Hercegovine, sa kožnim secijama i ručno tkanim bosanskim ćilimom.

Jahorina je planina dinarskog gorja Bosne i Hercegovine, u blizini Pala, koja se graniči sa planinom Trebevićem, takođe Olimpijskom planinom. Najviši vrh Jahorine Ogorjelica je visok 1916 metara, što ga čini drugim po visini planinskih vrhova sarajevskih planina, posle Bjelašnice, koja je visoka 2067 metara. Planina Jahorina je bila domaćin takmičenja za žene u alpskom skijanju, tokom Olimpijade u Sarajevu 1984. godine. Bjelašnica je planina u centralnoj Bosni i Hercegovini, koja se nalazi prema jugozapadu od Sarajeva, graničeći se sa planinom Igman. Igman, najviši vrh Bjelašnice po kojme je nazvan čitav venac sarajevskih planina, uzdiže se do visine od 2067 metara.

SHARE IT: