Hotel Board Jahorina

Hotel Board Jahorina

Hotel Board je jedan od najnovijih hotela na Jahorini, izgrađen u planinskom stilu, sa prekrasnim  panoramskim pogledom na šumovite planinske padine Jahorine. Hotel Board se nalazi u središtu ski turističkog kompleksa Jahorina, na nadmorskoj visini od 1550 metara i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta. Board Hotel Jahorina raspolaže sa 21 dvokrevetnom sobom, 5 trokrevetnih soba, 5 studio soba i Lux apartmanom. Svaka soba ili apartman Hotela Board Jahorina ima satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar i savremeno uređeno kupatilo. Svaka smeštajna jedinica hotela Board Jahorina pruža prijatan i udoban boravak – od luksuznog apartmana sa jacuzzi kadom, do romantične sobe za dvoje.

Hotel Board na Jahorini u svojoj ponudi ima sledeće sadržaje :  restoran, Caffe bar, Kamin sala, Wellness centar, Zatvoreni bazen, Sauna, Parno kupatilo, Jacuzzi, Salon za masažu, Igraona za mališane, Ski rental, Skijašnica, Poslovni centar/sala za konferencije (mart-novembar), parking za goste hotela.

Board poslovni centar Jahorina sa prostranom, tehnički potpuno opremljenom i funkcionalnom salom za sastanke i bankete je odlično odredište za raznovrsne skupove, počev od malih privatnih promocija, do velikih korporativnih događaja. Board poslovni centar Jahorina je opremljen najnovijom audio i video opremom, koja zadovoljava potrebe modernog poslovnog skupa. Kompletna tehnička i logistička podrška pri organizaciji seminara, radionica, okruglih stolova, konferencija i kongresa je na raspolaganju organizatorima skupova. Tehnička oprema :  flip chart,  wireless internet,  projektor,  fax, kopir,  kabina za simultano prevođenje,  laptop,  audio-vizuelna oprema.

 

SHARE IT: