Hotel Bistrik Sarajevo

Hotel Bistrik Sarajevo

Hotel Bistrik je sarajevski hotel 4 zvezdice, samo 5 minuta šetnje od Baščaršije – istorijskog dela grada Sarajeva, sa jedinstvenim i mirnim položajem u sarajevskom naselju Bistrik, u srcu prekrasnog glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Hotel Bistrik Sarajevo ima 16 moderno opremljenih i izuzetno udobnih i besprekoro čistih soba, modernog uređenja. Sobe Hotela Bistrik nadahnjuje skoro zaboravljeni stil i način života koje su primenjivale sarajevske porodice da se gost oseća kao kod svoje kuće, što poslovnim gostima i turistima omogućava prijatan boravak u Sarajevu.

Prekrasni dnevni boravak, savremena kuhinja i kupatila su usklađeni sa modernim uređenjem, što stvara opuštenu atmosferu i doprinosi udobnim sadržajima i pogodnostima koje su na raspolaganju gostima. Sve sobe Hotela Bistrik Sarajevo imaju besplatan internet brzog protoka, klima uređaj, LCD TV sa kablovskih satelitskim programima, sigurnosni sef, mini bar i udobno kupatilo sa tušem, fenom za kosu, papučama i toaletnim priborom. Prekrasna bosanska panorama iz soba Hotela Bistrik Sarajevo daje poseban utisak i osećaj istorijskog grada Bosne i Hercegovine, starog dela grada, kao i nezaboravan zalazak sunca….

Sadržaji Hotela Bistrik Sarajevo : kontinentalni doručak, hol, bar, recepcija 24 sata, posluženje hrane po narudžbi, besplatna garaća i parking, usluge transfera.

SHARE IT: