Hotel Bistra Mavrovo

Hotel Bistra Mavrovo

Hotel Bistra Mavrovo je nepušački ski hotel 4 zvezdice u Nacionalnom Parku Mavrovo, koji posetiocima omogućava prijatan i aktivan odmor tokom čitave godine. Skijalište Zare Lazarevski udaljeno je svega 100 metara od hotela, a udaljenost od aerodroma Skopje ili Ohrid je samo 1 sat vožnje. Mavrovsko jezero i Nacionalni Park se nalazi u mavrovskoj dolini, između planina Bistre, Šare i Vlainice. Planina Bistra, uz najjužnije delove planina Šar planine i Koraba pripada teritoriji Nacionalnog Parka Mavrovo. Na velikim visinama planina Nacionalnog Parka Mavrovo se nalazi 17 ledničkih jezera, koja svojom lepotom doprinose nezaboravnom doživljaju planinske čarolije. Nacionalni Park Mavrovo odlikuje izuzetno bogata i raznovrsna flora i fauna. Umerena i prijatna klima Mavrova tokom proleća i leta omogućava raznovrsne sportske aktivnosti i sadržaje, vežbanje i atletske discipline. Prirodna zelena broja šuma i čist planinski vazduh, uz prekrasno plavetnilo mavrovskog jezera pružaju posetiocima koji borave u Hotelu Bistra izuzetno uživanje u prirodi i vrhunske sadražaje – fudbalska igrališta, atletske staze, teniski teren, mali fudbal, odbojka, košarka, biciklističke staze, pešačke staze, kao i sadražaji na zatvorenom bazenu, jacuzziju i gimnastičkoj sali. Naravno da je zima u Mavrovu nezaboravna, zahvaljujući fantastičnim uslovima za snowboarding i skijanje !

Svih 40 soba hotela Bistra Mavrovo imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, udobne king-size ili odvojene ležajeve, satelitsku televiziju i besplatan bežični internet. Pojedine sobe Hotela Bistra Mavrovo imaju hidromasažnu kadu i balkon sa pogledom na prekrasne okolne planinske vrhove.

Restoran Hotela Bistra Mavrovo sa kaminom poslužuje gostima morske specijalitete, kao i internacionalna i makedonska jela. Gosti koji borave u Hotelu Bistra Mavrovo potvrđuju da dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom turističkom centru zatvoreni bazen, sale za sastanke, jahanje, vožnja brdskog bicikla, planinarenje, najam bicikla, stoni tenis, masaža, spa i welnes centar, skijanje, ribolov, fitnes centar i sauna.

Sadržaji Hotela Bistra Mavrovo – ostava za prtljag, poslovne usluge faks/fotokopiranje, čišćenje cipela, menjačnica, usluga peglanja i pranja veša, recepcija tokom 24 sata, sale za sastanke i bankete, posluženje u sobi (room service).

SHARE IT: