Hotel Best Western Premier Montenegro Podgorica

Hotel Best Western Premier Montenegro Podgorica

Best Western Premier Hotel Montenegro nalazi se u srcu poslovnog dela Podgorice, okružen ministarstvima, konzulatima i drugim međunarodnim institucijama. Centar Podgorice se nalazi na samo 10 minuta lagane šetnje od hotela, a do aerodroma „Golubovci“ Podgorica se stiže za 15 minuta vožnje.

Hotel Best Western Premier Montenegro u Podgorici ima 48 soba, 4 tipa: Single standard, Single deluxe, Queen, Double i Suite. Prostrane sobe Hotela BW Premier Montenegro Podgorica odlikuje udoban, savremen nameštaj sa modernim detaljima. Sve sobe su opremljene dobro osvetljenim radnim stolom, direktnom telefonskom linijom, brzom internet konekcijom, satelitskom TV, sefovima, mini – barom zasebnom kontrolom klimatizacije, kao i home entertainment (PAY TV, vremenska prognoza, panoramska kamera, muzika, igrice itd.). Kupatila, osim standardne opreme, imaju hidromasažere i kozmetička ogledala. Single standard soba, kojih ima 8 u Hotelu Best Western Premier Montenegro, su standardne jednokrevatne sobe, smeštene su na poslednjem spratu (u potkrovlju). To su male sobe sa kosim krovom i krovnim prozorima, ali su opremljene istovetno kao i sve ostale sobe hotela. Single deluxe sobe, kojih ima 6, su jednokrevetne delux sobe, smeštene na drugom, šestom i sedmom spratu hotela, sa po dve terase i velikim prozorima, koji propuštaju veću količinu dnevne svetlosti, što ih čini najprivlačnijim sobama hotela Best Western Premier Montenegro. Prostrane, Queen size sobe sa francuskim ležajem, kojih ima 10, nalaze se na drugom, šestom i sedmom stratu hotela, kao i jedna smeštena na prvom spratu, koja sa Apartmanom omogućava povezane sobe. Ove sobe imaju terase sa stolom i dve stolice i sve su okrenute prema severu i gledaju na glavni ulaz u hotel i bulevar. Hotel Bet Western Premier Montenegro ima 16 dvokrevetnih, prostranih soba, sa dva spojena kreveta, koji se po potrebi mogu razdvojiti. Hotel Best Western Premier Montenegro u Podgorici raspolaže sa 7 apartmana, na svakom spratu, od kojih apartmani na drugom, šestom i sedmom spratu imaju prostrane terase, okrenute prema istoku, sa pogledom na Rimski trg i fontanu. Apartmani su znatno veći od ostalih soba i opremljeni su hidromasažnim kadama i bideima. Apartman na prvom spratu je najveći i najlepši i u svom sastavu ima i posebnu prostoriju za odlaganje garderobe. Svaki apartman ima pomoćni ležaj.

Internet cafe Hotela Best Western Premier u Podgorici je gostima na raspolaganju 24 sata dnevno, kao i bežičnim internet, dostupan u predvorju, Bistrou, Sali za doručak i terasi. Doručak, po principu buffeta se služi u sali za doručak, koja je opremljena savremenom tehničkom i ugostiteljskom opremom, te posle 12,00 časova i pogodan prostor za konferencije, bankete i koktele. Bistro „Premier“ ima kapacitet od 42 mesta, odnosno skupa sa terasom, preko 200 mesta i predstavlja deo hotela Best Western Premier Montenegro u Podgorici u kome se služe alkoholna i bezalkoholna pića, jela po porudžbini i poslastice. Potpuno tehnički opremljena sala za sastanke i konferencije, kapaciteta do 20 mesta, nalazi se na poslednjem spratu hotela Best Western Premier Montenegro i namenjena je održavanju manjih poslovnih sastanaka i konferencija. Hotel Best Western Premier Montenegro u Podgorici poseduje garažu iz koje se može stići direktno u sobe i do recepcije.

SHARE IT: