Hotel Belvedere Ohrid

Hotel Belvedere Ohrid

Ohrid je prekrasan grad na jugozapadu Makedonije, deo UNESCO nasleđa na obalama jedinstvenog Ohridskog jezera, na nadmorskoj visini od 695 metara. Ohrid odlikuje veoma bogata i interesantne istorija, koju posetioci u potpunosti doživljavaju šetajući uzanim kaldrmisanim ulicama, ukrašenim brojnim drevnim antičkim i srednjovekovnim crkvama, utvrđenjima i znamenitostima i originalnim kućama belih fasada… U samom centru ohridskog naselja Sveti Stefan, okružen prelepom borovom šumom, 100 metara od obale Ohridskog jezera je smešten Hotel Belvedere. U Hotelu Belvedere poslovne goste i turiste očekuje visoki nivo usluge i udobnosti, kvaliteta 4 zvezdice. Savršeno usklađenog klasičnog, elegantnog i modernog stila, Hotel Belvedere raspolaže sadržajima koji omogućavaju prijatan i efikasan boravak u Ohridu –  86 dvokrevetnih udobnih soba i 5 apartmana sa prekrasnim pogledom koji oduzima dah, prostrani moderan restoran, internet u svim javnim prostorima, dve sale za sastanke, lobby i bar u kome se čuju tonovi klavira, suvenirnica i antikvarnica, sopstveni parking. Topla atmosfera i ambijent  pažljivo biranih detalja osiguravaju gostima prijatan doček i budi želju da se ponovo vrate u Ohrid – stilski nameštaj od drveta, udobne podne obloge od zida do zida, klima uređaj, flat screen TV sa satelitskim programima, minibar, telefon, moderno kupatilo sa tušem i toaletnim priborom, balkon. Ovaj prijatan ohridski hotel je udaljen 2 minuta hoda od plaže i okružen je raskošnim zelenilom.

Raznovsni događaji i proslave, nezaboravna venčanja, koktel zabava, rođendanske proslave, seminari, kongresi, poslovni sastanci i team building programi se uspešno organizuju u restoranu Hotela Belvedere u Ohridu, kapaciteta 280 mesta. Bogat i raznovrstan buffet doručak se poslužuje u Hotelu Belvedere, a ostali obroci obiluju raznovrsnim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, koje pripremaju iskusni kuvari i poslužuje ljubazno osoblje.

U hotelu Belvedere postoje dve sale, kapaciteta 100 i 60 mesta, koje su tehnički moderno opremljene za uspešan rad – projektori, platno, flip chart, LED LCD TV i DVD i bežičnom brzom internet vezom.

Sadržaji Hotela Belvedere Ohrid : nepušačke sobe, lift, lobby, restoran, suvenirnica, najam biciklova, recepcija tokom 24 sata, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, posluženje u sobi – room service, prostor za odlaganje prtljaga, bašta, lokalni izleti brodom, ili sa sportskim sadržajima i aktivnostima u prirodi – planinarenje, pešačenje, razgledanje Ohrida….

SHARE IT: