Hotel Bellevue Ohrid – Metropol Lake Resort Ohrid

Hotel Bellevue Ohrid – Metropol Lake Resort Ohrid

Hotel Bellevue Ohrid – Metropol Lake Resort u Ohridu je izgrađen 1989. godine i potpuno obnovljen 2007. godine, te je postao deo hotelske grupacije od 3 hotela.  Prema zakonskoj kategorizaciji kvaliteta hotela u Makedoniji, Hotel Bellevue Ohrid ima kategoriju 4 zvezdice. Hotel Bellevue Hotel Ohrid – Metropol Lake Resort ima 170 nepušačkih, klimatizovanih i udobnih soba u prostranom objektu sa 5 spratova, mezaninom, podzemnim nivoom i dodatnim podzemnim nivoom, okruženim zelenilom i plavetnilom Ohridskog jezera. Smeštajni deo Hotela Bellevue Hotel Ohrid – Metropol Lake Resort obuhvata 6000 m2 prostora objekta okruženog zelenilom, visine 5 spratova, sa mezaninom i kapacitetom 170 dvokrevetnih ili twin soba, koje imaju mogućnost za dodavanje trećeg ležaja,  3 Standard apartmana (spavaća soba i dnevni boravak), 1 Deluxe apartman (spavaća soba i dnevni boravak). Apartmani Hotela Bellevue su prostrani i lepo uređeni, a svaki sprat ima prostor za održavanje. Hotel Bellevue Ohrid ima protivpožarni sistem i hidrant.

Prizemlje Hotela Bellevue Ohrid – Metropol Lake Resort-a se nalazi sa leve strane od ulaza u hotel, sa potpuno organizovanom recepcijom, koja obuhvata informativni deo i menjačnicu. U prizemlju Hotela Bellevu je aperitiv bar, prostrani lobby od 510 m2 i velika otvorena terasa sa prekrasnim pogledom na Ohridskog jezero, koja zauzima površinu od 450 m2. Podzemni sprat Hotela Bellevue Hotel – Metropol Lake Resort obuhvata salu za doručak, kapaciteta 120 mesta i površine 264 m2, galerijski bar sa 60 mesta i površinom od 192 m2, restoran sa 220 mesta, površine 640 m2, otvorenu terasu ispred restorana, koji zauzima površinu od 450 m2. Kuhinja Hotela Bellevue Hotel Ohrid – Metropol Lake Resort Ohrid je kvalitetno opremljena za pripremu 400 obroka, kao i pekara sa poslastičarnicom, koja ima odgovarajuće kapacitete za pripremu svežeg hleba i peciva za 1000 gostiju. Oprema za smrzavanje i čuvanje smrznute hrane se takođe nalazi na podzemnom spratu hotela, gde je i deo za održavanje čitavog objekta.

U podrumu Hotela Bellevue Hotel  – Metropol Lake Resort Ohrid je Nightclub “Taboo”, površine 800 m2 i kapaciteta 1200 gostiju, gde su prodavnice-butici, bilijar sala i bar bazena. Ispred Bellevue Ohrid – Metropol Lake Resorta na strani prema Ohridskom jezeru u podrumu je otvoreni bazen za decu i otvoreni bazen za odrasle, koji se redovno održava i ima nadzor bezbednosti gostiju.  Ovaj deo oko bazena Hotela Bellevue Ohrid – Metropol Lake Resort je veoma pogodan za raznovrsne događaje ili koktele, sa posebno prijatnom atmosferom.

U okviru celine Hotela Bellevue Ohrid – Metropol Lake Resorta su gostima na raspolaganju 5 košarkaških terena, 3 terena za odbojku, 2 fudbalska terena i 2 terena za odbojku na pesku. Bellevue Ohrid – Metropol Lake Resort Ohrid ima sopstvenu plažu dužine 500 metara, koja je lepo uređena u zakonskim standardima i opremljena sa 2 plažna bara, kabinama za presvlačenje, lukom za pristajanje čamaca, suncobranima i ležaljkama.

SHARE IT: