Hotel Belgrad Mangalem Berat

Hotel Belgrad Mangalem Berat

Hotel Belgrad Mangalem je mali porodični hotel u Beratu, UNESCO znamenitosti, samo 5 minuta hoda od starog dela grada i Olovne džamije. Hotel Belgrad Mangalem u Beratu se nalazi u kvartu Mangalem u 2 impresivne istorijske građevine od kamena, udaljene 10 metara jedna od druge, što gostima omogućava jedinstven doživljaj posluženja ukusnog doručka na terasi, odakle se pruža prekrasan pogled na Mangalem. Tvrđava Berat – kaljaja iz 13. veka sa veličanstvenim crkvama, džamijama i Etnografskim muzejem, kao i panoramskim pogledom na grad je, strmom uzanom kaldrmisanom ulicom udaljena 500 metara od Hotela Belgrad Mangalem. Gosti koji borave u ovom udobnom hotelu mogu posetiti Nacionalni Park Tomori – 60 km ili uživati u splavarenju rekom Osum, 50 km. Hotel Belgrad Mangalem je udaljen 82 km od Aerodroma u Tirani.

Sve sobe Hotela Belgrad Mangalem u Beratu su nepušačke, udobne, čiste i opremljene tradicionalnim detaljima i modernim sadržajima koji pružaju prijatan odmor i boravak – drveni posebni ili king size ležajevi, radni sto i stolica ili fotelja, telefon, klima uređaj, LCD TV, besplatan bežični internet, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, kao i prekrasnim pogledom na grad Berat. Sobe Hotela Belgrad Mangalem Berat su mirne i ukusno i lepo uređene u tradicionalnom stilu, sa nameštajem od drveta i brojnim autentičnim detaljima, poput ručno tkanih tepiha, ćilima i vezenih zavesa, potpuno u skladu sa starom arhitekturom Berata. Okruženje hotela Belgrad Mangalem u istorijskom delu Berata je takođe jedinstveno i prekrasno lepo.

Gostima koji borave u Hotelu Belgrad Mangalem u Beratu se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, sa svakodnevnim drugačijim namirnicama, uz uobičajenu ponudu kiselog mleka, domaćih džemova od višnje, šljive i smokve, feta sira, paradajza, krastavca, svežeg hleba i peciva, svežeg voća, i uživanje u prekrasnom pogledu na Berat sa terase i bašte. Ljubazni i srdačni domaćini čine sve što je moguće kako bi boravak gostiju u njihovom hotelu Belgrad Mangalem bio nezaboravno iskustvo.

Sadržaji Hotela Belgrad Mangalem Berat: recepcija tokom 24 sata, prostrana sala sa barom, besplatan parking i bežični internet, prostor za odlaganje prtaljaga, informacije i rezervacije lokalnih izleta i turističkih usluga, usluge pranja, usluge transfera.

SHARE IT: