Brod Hostel Nebojša Adventure Shelter Beograd

Brod Hostel Nebojša je novi udoban turistički objekat Adventure Shelter na reci, ispod Trvđave Kalemegdan, neposredno pored istorijske Nebojše kule u Beogradu. Brod Hostel Nebojša Adventure Shelter Beograd svojim gostima nudi prijateljsku atmosferu dobrodošlice, udoban i izuzetno povoljan smeštaj, prekrasan pogled na Novi Beograd i Zemun sa prostrane otvorene terase za sunčanje, besplatan bežični internet i uzbudljive sadržaje i opremu za avanturističke aktivnosti u Beogradu, uz doplatu : vožnja kanua-kajaka, vožnja biciklova, jedrenje i veslanje na daskama – stand-up-paddling, rekreacija, zabavne igre, mesto za pripremu roštilja…. Brod Hostel Nebojša Adventure Shelter Beograd je udaljen oko 2,5 km od Trga Republike i centra Beograda, sa brojnim muzejima i kulturno-istorijskim znamenitostima, restoranima i kafeima, oko 4 km od Hrama Svetog Save, oko 19 km od Aerodroma i oko 4 km od čuvenih beogradskih splavova.

Gostima Broda Hostela Nebojša Adventure Shelter Beograd je na raspolaganju udoban i besprekorno uredan smeštaj u moderno uređenim nepušačkim, klimatizovanim i zvučno izolovanim sobama, veličine 25 do 32 m2, do kojih se stiže stepenicama – dvokrevetnoj, trokrevetnoj i četvorokrevetnoj sobi sa laminatnim podovima, udobnim posebnim ležajevima, opremljenim anti-alergenskom posteljinom, ormanima-garderoberima, radnim stolom, prijatnim osvetljenjem, lepo uređenim kupatilima sa tušem ili kadom, toaletima, fenom za kosu, peškirima i toaletnim priborom.

U Brodu Hostelu-Hotelu Nebojša Adventure Shelter Beograd se gostima poslužuje raznovrstan i bogat doručak. Gostima Broda Hostela Nebojša Adventure Shelter Beograd najviše prija srdačan doček na recepciji koja radi 24 sata, sa pićem dobrodošlice – domaće rakije ili soka, uz domaćinsku i toplu atmosferu koja preovladava radi jedinstvenog doživljaja Beograda i njegovih nezaboravnih čari. Pored sadržaja na vodi i otvorenom, tokom čitave godine su gostima na raspolaganju dodatni raznovrsni sadržaji i aktivnosti – romantičan odmor ili čitanje na terasi sa ležaljkama, rekreacija, kulinarske radionice, turističke posete, karaoka programi oko velikog šanka sa širokim izborom pića i posluženja hrane – po najavi, priprema roštilja, zabave i proslave uz folklorne i brojne muzičke nastupe, tematske večeri, degustacije autentičnih proizvoda….

 

SHARE IT: