Hotel Aurel Podgorica

Hotel Aurel Podgorica

Hotel Aurel je moderan i novi elegantan hotel 4 zvezdice u Podgorici, izuzetno prefinjenog jednostavnog stila, u novoizgrađenoj poslovnoj zoni i u blizini centra metropole Crne Gore. Neuobičajeno prostrane i udobne sobe Hotela Aurel, prirodni materijali i elementi, blage boje i dosta dnevne svetlosti, pružaju atmosferu za uživanje gostiju. Dodatni sadržaji i besprekorna usluga Hotela Aurel doprinose ukupnom doživljaju i zadovoljstvu gostiju za boravak u Podgorici.
Hotel Aurel Podgorica nudi gostima udoban smeštaj u različitim vrstama pažljivo dizajniranih i opremljenih soba i apartmana. Sve sobe Hotela Aurel Podgorica su dvokrevetne, sa odvojenim ili francuskim ležajevima, ali svaka od njih se može koristiti i kao jednokrevetna. Ravne linije i odsustvo previše detalja odražavaju moderan enterijer Hotela Aurel Podgorica u kojem je elegancija prioritet. Standard sobe su nestandardne površine, od kojih je najmanja 29 m2. Superior sobe, sa prostranim balkonima, pojačavaju osecaj komfora i odličan su izbor za odmor, boravak poslovnih gostiju i turista. Prostrane sobe Hotela Aurel Podgorica predstavljaju pravi ugođaj, prožimajući prijatnu i toplu atmosferu sa vrhunskim tehnološkim rešenjima. Nesvakidašnje prostrani ležajevi osiguravaju miran san i opušten boravak gostiju, a na zahtev je moguće obezbediti i dodatni ležaj ili krevetac za bebu. Superior sobe se nalaze na četvrtom spratu Hotela Aurel, od kojih su dve trokrevetne sobe, imaju prostrane balkone, a pojedine i sofu. Sobe hotela Aurel su opremljene sledećim sadržajima: klima uređaj, TV sa ravnim ekranom (32″ u standardnim sobama i junior apartmanima i 40″ u lux apartmanima), sigurnosni sef, mini bar, telefon, udobno kupatilo sa tušem/jacuzzi kadom, fenom za kosu, toaletnim priborom i kozmetikom, bade mantilom i papučama. Svi apartmani Hotela Aurel obuhvataju mini kuhinju sa svim sadržajima koji obezbeđuju udoban boravak i veoma su pogodni za duže boravke, posebno poslovne klijentele Podgorice i Crne Gore. Svaki apartman ima balkon. Junior apartmani Hotela Aurel u Podgorici su četvorokrevetni, sa dodatnom spavaćom sobom, što ih čini idealnim izborom za porodičan boravak. Studio ima 1 spavaću sobu, ali i poseban deo za dnevni boravak, sa udobnom sofom.
Lux apartmani se nalaze na poslednjem spratu Hotela Aurel, sa direktnim pristupom Wellness & Spa centru. Njihov dizajn, sadržaj ipecifičan položaj ih potpuno izdvajaju od ostatka hotela. Svaki apartman sadrži francuski ležaj ”king-size”. Kuhinja lux apartmana Hotela Aurel je opremljena svim neophodnim sadržajima za udoban i funkcionalan boravak gostiju. Prostrane terase, sa kompletnim mobilijarom za sunčanje, su savršena mesta za uživanje na suncu u potpunoj privatnosti. Blizina Spa centra je dodatna pogodnost tokom vrelih podgoričkih dana.
Wellness & Spa centar se nalazi na poslednjem spratu Hotela Aurel. Centar obuhvata saunu, parno kupatilo i jacuzzi, uz potpunu privatnost i intimu. Gostima koji žele vitalnost je na raspolagaju dobro opremljen fitness centar, sa profesionalnom kardio i multifunkcionalnom opremom.
Elegantan i prijatan restoran Hotela Aurel Podgorica je otvoren tokom celog dana i poslužuje jela internacionalne kuhinje, uključujući i domaće specijalitete, za ručak i večeru. Primamljiva atmosfera i kvalitetna usluga čini svaki oblik konzumiranja vrhunski kvalitetne hrane posebnim doživljajem – poslovni ručak, romantična večera ili neformalno druženje. U sastavu restorana je aperitiv bar koji nudi savršen izbor osvežavajućeg pića ili aperitiva pre večere ili ručka, na terasi ili u prozračnom lobiju. Smestene na trećem nivou, ove dve jedinice funkcionišu kao jedna, jer tokom čitavog dana gosti mogu uživati u kvalitetnom posluženju hrane u modernom enterijeru ili u pogledu na udaljene crnogorske planine sa terase restorana. Osim a la carte usluge, Hotel Aurel je u potpunosti opremljen i kvalifikovan za usluživanje buffet obroka, ali i drugih zahteva gostiju – standardni obroci, brze zakuske i širok izbor pića su uvek posluzeni s osmehom. Ova ponuda je u potpunosti prilagođena uspešnoj organizaciji raznovrsnih skupova, korporativnih sastanaka ili svečanih i posebnih događaja, jer hotel Aurel ima višenamensku salu, opremljenu u skladu sa najmodernijim tehnološkim standardima i stručnom podrškom. Konferencijski sadržaji Hotela Aurel obuhvataju 116 m2 prostora i nude širok spektar mogućnosti postavke i podele na dve nezavisne celine, što omogućava istovremenu organizaciju nezavisnih događaja. Sve sale Hotela Aurel u Podgorici raspolažu sledećom opremom: projektor i platno, LED TV, ozvučenje,oprema za simultano prevođenje, Audio/Video zapis konferencije, Video konferencija, Laptop – na zahtev, Wireless internet. Kafe pauze, koktel ili kratak predah tokom skupa i događaja, uz nastavak diskusije ispred sale i svežu kafu, sok ili slatkiš, posebno prijaju na svežem vazduhi, na terasi restorana Hotela Aurel. U ovom prostoru je moguća organizacija stajaćeg posluženja ili banket varijante, za šta je zaduženo uslužno i stručno osoblje.
Sadržaji hotela Aurel Podgorica : besplatan bežični WiFi internet u svim javnim prostorima hotela, garaža, usluge čišćenja, pranja i peglanja, pristupačnost osobama sa posebnim potrebama, recepcija tokom 24h sa osobljem sa znanjem stranih jezika, usluga buđenja, sigurnosni sef na recepciji, prostorija za odlaganje prtljaga, lift, parking u garaži.

SHARE IT: