Hotel Astra Sarajevo

Hotel Astra Garni Sarajevo

Odličnog položaja u centru Sarajeva, upravo na čuvenoj Baščarsiji i staroj pijaci, Hotel Astra Garni, objekat 3 zvezdice, predstavlja oazu mira, udobnosti i dobrog ukusa. Gosti primećuju stručno upravljanje hotelom pri prvom susretu sa Hotelom Astra Garni Sarajevo. Luksuzne opreme, prostranih i svetlih soba i ljubaznog osoblja, Hotel Astra Garni  pruža poslovnim gostima i turistima prijatan boravak u Sarajevu. Svih 49 soba Hotela Astra Garni Sarajevo imaju TV sa satelitskim programima i minibar. Posluženje u sobi, bogat doručak, usluge pranja i redovno održavanje i spremanje se stručno sprovodi u Hotelu Astra Garni Sarajevo.

Pored udobnog smeštaja, Hotel Astra Garni ima salu za sastanke sa 20 do 50 mesta, zavisno od vrste postavke, gde se uspešno održavaju seminari, prezentacije i događaji. Sala za sastake Hotela Astra Garni Sarajevo je opremljena projektorom, flip čartom, TV-om, video opremom, bežičnim internetom. Gostima koji žele opuštanje tokom boravka u Sarajevu je na raspolaganju besplatno korišćenje teretane, kao i mogućnost korišćenja saune i raznovrsnih masaža.

Restoran Hotela Astra Garni Sarajevo poslužuje raznovrsne evropske i tradicionalne specijalitete, koje pripremaju vešti i iskusni kuvari. Sala restorana Astra Garni Sarajevo se može koristiti i pretvoriti u raznovrsne namene, kao što je mesto za održavanje poslovnih skupova, seminara i raznovrsnih događaja, jer je najam besplatan ako se koristi hrana ili piće. Gosti koji borave u Hotelu Astra Garni imaju na raspolaganju parking. Hotel Astra Garni Sarajevo je udaljen 12 km od Aerodroma Sarajevo i oko 3 km od autobuske i železničke stanice.

Hotel Astra Sarajevo

Hotel Astra se nalazi u centru Sarajeva, pored Baščaršije, koja je poznata po dobro očuvanoj arhitekturi iz perioda Otomanskog carstva. Sobe Hotela Astra Sarajevo su klimatizovane i imaju minibar i TV sa satelitskim programima. Hotel Astra Sarajevo ima recepciju koja radi 24 sata i omogućava besplatni bežični internet. Autobuska i železnička stanica su udaljene 3 km od hotela Astra u Sarajevu. Na 20 metara od Hotela Astra su brojni restorani i barovi, kao i supermarket i prodavnica prehrambenih proizvoda. U lobiju hotela Astra Sarajevo gosti uživaju u omiljenom osvežavajućem piću u lepo uređenom kafiću na dva nivoa. Restoran Hotela Astra Sarajevo poslužuje bogat izbor domaćih i internacionalnih jela.
Hotel Astra i Hotel Astra Garni se nalazi u centru Sarajeva, u neposrednoj blizini čuvene Baščaršije i omogućavaju gostima udoban i povoljan smeštaj, prilagođen visokim međunarodnim standardima. Sobe Hotela Astra su prostrane i opremljene modernim kupatilima sa Jacuzzi kadom, TV-om sa satelitskim programima, minibarom, direktnom telefonskom linijom i bežičnim internetom. Doručak je tipa buffet samoposluživanja. Gostima koji žele rekreaciju je na raspolaganju besplatno korišćenje teretane. Gosti takođe imaju mogućnost korišćenja saune i upražnjavanja raznovrsnih masaža. Radi bezbednosti i udobnosti gostiju Hotela Astra i Astra Garni, primenjuje se video nadzor, a na raspolaganju je sopstveni parking.

SHARE IT: