Hotel As Tirana

Hotel As Tirana

Hotel AS Tirana je udoban i moderan hotel 4 zvezdice u centru Tirane i odličan izbor poslovnih gostiju i turista. Hotel As Tirana ima odličan položaj u centru grada, na pešačkoj udaljenosti od Trga Skenderbeg, Sahat kule i džamije Ethem Bey, kao i drugih turističkih znamenitosti i institucija Tirane i Albanije

Hotel As Tirana ima 19 modernih, prostranih, svetlih i udobnih soba sa lepim pogledom na grad i elegantnim sadržajima za prijatan boravak u Tirani – udobni prostrani ili odvojeni ležajevi, dnevni boravak sa radnim stolom i stolicom, parket podovi, besplatan bežični internet, elektronski pristup karticama u liftu, elektronske brave na vratima, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, minibar, aparat za pripremu kafe-čaja, elegantna kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Sobe Hotela As u Tirani su organizovane u nekoliko tipova – Standard sobe, dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajevima, povezane sobe – porodične sobe, Superior sobe i Junior apartman. Neke sobe Hotela As Tirana imaju prekrasan pogled na planinu, što privlači posetioce da upoznaju Nacionalni Park Dajti /udaljen oko 5 km/.

Elegantan doručak u restoranu na najvišem spratu hotela As, sa panoramskim pogledom na grad, je opuštajući način za početak dana ili udobno mesto za druženje tokom dana.

Smešten na kratkoj pešačkoj udaljenosti od istorijskog centra Tirane, Hotel AS predstavlja odlično mesto za boravak poslovnih gostiju i turista. Brojne znamenitosti kao što je Narodni isotrijski muzej, Nacionalno pozorište i Opera, džamija Et’hem Bey, Sahat kula, Pravoslavna crkva Albanije, kao i druge znamenitosti očekuju posetioce, a osoblje je na raspolaganju gostima za rezervaciju lokalnih izleta i događaja. Restorani i kafeterije u neposrednoj blizini poslužuju odlične traditionalne i internacionalne specijalitete.

Sadržaji Hotela As Tirana : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, restoran na najvišem spratu sa posluženjem buffet doručka, besplatan bežični internet, bar u holu, besplatan parking sa video nadzorom, prostor za odlaganje prtljaga, blizina autobuske stanice i taxi stanice.

SHARE IT: