Hotel Art Sarajevo

Hotel Art Sarajevo

Hotel Art Sarajevo je poslovni hotel 3+ zvezdice u centru Sarajeva, koji od 1998. godine sarađuje sa uglednim lokalnim i međunarodnim turističkim partnerima i klijentima, kojima zahvaljujući svojim savremenim sadržajima i ličnoj pažnji posvećenoj svakom gostu, zaista predstavlja uspešan sklad evropskih i orijentalnih energija. Hotel Art Sarajevo se nalazi u centru Sarajeva, oko 300 metara od čuvene Baščaršije, oko 100 metara od Begove džamije, katoličke katedrale Srca Isusova, stare pravoslavne crkve i jevrejske sinagoge, što je gradu Sarajevu punopravno obezbedilo nadimak “Evropski Jerusalim”.

Osim centralnog položaja u istorijskom delu Sarajeva, što gostima omogućava prijatnu šetnju do čuvenih sarajevskih znamenitosti i delova grada, moderan Hotel Art takođe orkužuje orijentalna arhitektura sa jedne strane i austrougarski stil gradnje sa druge, kao i udaljenost od samo 15 km od Aerodroma Sarajevo. Hotel Art Sarajevo pruža smeštaj u 28 prijatno uređenih soba i 1 apartmanu, ukusno opremljenih sadržajima koji omogućavaju udoban boravak poslovnih gostiju i turista : saostalno podešavanje klima uređaja, udobni ležajevi, sigurnosi sef, radni sto, računar, TV sa kablovskim i satelitskim programima, kablovski bežični internet, minibar, telefon, mogućnost peglanja odeće, kupatila sa tuš kabinama i fenom za kosu.

Sadržaji Hotela Art Sarajevo : klimatizacija i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, recepcija tokom 24 sata, aperitiv bar, restoran, poslovne usluge – slanje fax, kopiranje i štampanje, potpuno opremljena sala za sastanke, usluge pranja i peglanja, sigurnorni sef, više od 500 satelitskih programa, posluženje u sobi, parking, menjačnica, najam vozila, prevoz od-do aerodroma, turističke informacije, brza prijava i odjava. Hotel Art Sarajevo ima salu za sastanke sa 50 mesta, u kojoj se usoešno organuju raznovrsni skupovi i događaji. Zahvaljujući činjenici da je Hotel Art Sarajevo deo hotelske grupacije Europe Hotel Group, gosti koji borave u hotelu imaju na raspolaganju besplatno korišćenje bazena i teretane u obližnjem Hotelu Evropa.

U okviru Hotela Art Sarajevo je jedinstveno uređen prostor marikanske gastronomske ponude, u čija tri nivoa gosti užiaju u ukusnim internacionalnim specijalitetima, imajući na raspolaganju izbor francuske, italijanske, bosanske ili arapske kuhinje. Unutrašnjost marokanskog restorana – Morocco Restaurant u Sarajevu je opremljena ručno rađenim detaljima i elementima bosansko-hercegovačkih umetnika, koje su nadahnuli orijentalni i severno-afrički stilovi, te uz podršku stručnog osovlja omogućava odličan izbor za organizaciju raznovrsnih zabava, poslovnih obroka i drugih događaja. Donji deo marokanskog restorana je restoran Casablanca, ukrašen svetlima koja se razlivaju u fontanu i vodopad, bosanskim motovima i mozaicima koji prekrivaju zid, koji su umetničko delo  profesora Enesa Sivca i pružaju prijatnu atmosferu grupama koje ovde borave. Srednji deo je uređen u restoran Marakeš i namenjen je gostima koji žele da se osveže uz omiljeno piće ili čaj. Restoran Fes je na najvišem delu celine Maroko u Hotelu Art i takođe posetiocima omogućava nezaboravne gastronomske užitke.

 

SHARE IT: