Hotel Art Media Žanjice Herceg Novi

Hotel Art Media Žanjice Herceg Novi

Hotel Art Media je prijatan turistički objekat 4 zvezdice u Žanjicama, smešten u gustoj i mirisnoj šumi borova, maslina i medeteranskog rastinja, samo 30 metara od male plaže sa ležaljkama, okružene zelenilom Žanjica, u blizini Herceg Novog i Tivta u Crnoj Gori. Žanjice su prekrasan zaliv smaragdno zeleno-modre boje na otvorenom Jadranskom moru i nekadašnje usnulo ribarsko naselje, a danas živopisni turistički centar na poluostrvu Luštica, za koje posetioci kažu da ima najlepše plaže u Crnoj Gori. Zaleđe Žanjica je prekriveno mnoštvom mediteranskog bilja i maslina koje daju odličan hlad i mogućnost uživanja u osvežavajućem piću, dobrom vinu i gastronomiji Luštice. Do Žanjica se stiže kopnom, uzanim i krivudavim putem preko Krašića i Radovića, što predstavlja veliku prednost ovog morskog turističkog centra, ili morem brodićima iz Herceg Novog.
Hotel Art Media vodi ugledna porodica poznata po nesvakidašnjem gostoprimstvu i posvećenosti da gostima pruži najkvalitetnije moguće doživljaje i zadovoljstva Crne Gore. Hotel Art Media Žanjice omogućava prijatan boravak tokom čitave godine u 14 svetlih, prostranih i elegantno uređenih i udobnih smeštajnih jedinica – apartmana, organizovanih u četiri zgrada autentične primorske arhitekture, koje obuhvataju besplatan bežični internet, klima-uređaj i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Apartmani Hotela Art Media su tipa “suite” i junior, sa sopstvenim kupatilom i prostorom za sedenje i kuhinjom za pripremu čaja i kafe, jer kuvanje nije dozvoljeno. Ovaj turistički objekat jedinstvene armosfere i šarma raspolaže i restoranom sa prostranom letnjom baštom u središnjem delu objekta, u kojem se gostima poslužuju vrhunski ukusni specijaliteti mediteranske i crnogorske kuhinje, uključujući i vegetarijanska jela. Hotel Art Media u Žanjicama poslužuje bogat doručak, koji obuhvata kafu, čaj, sok, mleko, jaja, suhomesnate proizvode, povrće, voće, palačinke sa raznovrsnim nadevima….
U objektu Art Media se često organizuju raznovrsni kulturni i zabavni programi na otvorenom, poput pozorišnih radionica, večeri poezije, joge, folklornih nastupa i živih muzičkih nastupa sa zvucima crnogorske tradicije, popa i roka. Osim toga, srdačni i profesionalni vlasnici hotela Media Art su na usluzi gostima koji žele aktivan boravak, zahvaljujući mogućnosti najma raznovrsne opreme – kanua, kajaka, pedalina, skate board-ova za jahanje na talasima ili vožnju brdskog bicikla po Luštici….ili organizacije uzbudljivog ribolova čamcem u okolini ili izleta u Kotor, Perast, Risan i druge turističke destinacije Crne Gore, ili Dubrovnik.
Prehrambena prodavnica se nalazi na udaljenosti od samo 100 metara, a tvrđava Arza oko 1 km. Do Plave špilje ili ostrva Lastavica – Mamula gosti stižu brojnim taxi brodićima za 20-tak minuta prijatne vožnje. Herceg Novi se nalazi na oko 4 km od Hotela Art Media, na drugoj strani bokokotorskog zaliva. Aerodrom Tivat je udaljen 20 km od objekta Art Media. Zahvaljujući visokom kvalitetu usluga i sadržaja, kao i prekrasno čistom moru, mirnom prirodnom okruženju posebnih odlika i blagotvornosti, a najpre nenadmašnoj srdačnosti vlasnika i osoblja, Hotel Art Media Žanjice pruža posetiocima različitih profila i interesovanja, izuzetne uslove za opušten i nezaboravan odmor ili boravak.

SHARE IT: