Hotel Arka Skopje

Hotel Arka u Skopju je moderan, luksuzan i udoban hotel 5 zvezdica, otvoren 2003. godine, u istorijskom delu Skopja – Stare čaršije. Hotel Arka Skopje se nalazi samo 5 minuta šetnje od poslovnog i tržnog dela grada i 15 minuta od Parlamenta i Vlade Republike Makedonije. Unutrašnjost hotela Arka Skopje je opremljena prema najvišim standardima savremenog unutrašnjeg dizajna i arhitekture. Svih 38 soba Hotela Arka  Skopje imaju međunarodnu telefonsku liniju, bežični besplatni internet, samostalno podešavanje klimatizacije, mini bar, kablovsku TV, podešavanje svetla, telefon u kupatilu, fen za kosu, elektronske brave, sigurnosni sef.

Hotel Arka Skopje je domaćin uspešnih kongresa i događaja, zahvaljujući svojim potpuno opremljenim konferencijskim prostorima, kapaciteta do 1500 mesta i profesionalnoj bogatoj usluzi ugostiteljstva. Mala konferencijska sala sa 20 mesta, u postavci nepokretnih stolova je povezana sa terasom na vrhu hotela Arka, što omogućava organizaciju prijatnih kafe pauza, uz uživanje na otvorenom i panorami Starog dela Skopja. Konferencijska sala I se nalazi na 6. spratu i ima ukupan kapacitet od 40 do 140 mesta, zavisno od vrste postavke. Konoferencijka sala II se nalazi na 3. spratu Hotela Arka Skopje i ima kapacitet do 180 mesta, takođe zavisno od vrste postavke. Konferencijska sala Piramida – Pyramid ima ukupan kapacitet od 200 sedišta i smeštena je na 7. spratu hotela Arka, te predstavlja odlično mesto za raznovrsne skupove, zabave, svadbe, proslave i događaje.

Sadržaji Hotela Arka Skopje : sobe za nepušače, recepcija tokom 24 sata, lift, parking za 30 vozila, 24 sata posluženje u sobi – room services, bežični internet, suvenirnica-novinarnica, poslovni centar, sauna, fitnes, topla kupka, mogućnost obezbeđenja ulaznica za razne priredbe i kulturne događaje, kolevka za bebe bez doplate, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, bar pored otvorenog bazena, terasa na najvišem spratu hotela, buffet doručak, prostor za odlaganje prtljaga.

SHARE IT: