Hotel Apart Premier Podgorica

Hotel Apart Premier Podgorica

Novosagrađeni Apart Hotel „Premier”, 4 zvezdice, smešten u novom poslovnom delu Podgorice, koji je središte političkih i komercijalnih aktivnosti grada, predstavlja savršenu lokaciju za poslovni skup, koktel, manji kongres ili prijatno odredište turista koji posećuju crnogorsku metropolu, na samo nekoliko metara udaljenosti od Best Western Premier Hotela Montenegro. Apart Hotel „Premier” Podgorica je hotel modernog dizajna, koji usklađuje eleganciju i udobnost namenjene savremenom poslovnom gostu. Apart Hotel Premier Podgorica je okružen ekskluzivnim trgovinama i mnogobrojnim restoranima i kafićima, što gostima različitog profila i interesovanja omogućava prijatan i zanimljiv boravak, uz kvalitetno opuštanje.

Ukupno 48 apartmana Apart Hotela Premier Podgorica je podeljeno na 3 kategorije: Junior, Studio ili Executive apartmani, koji su potpuno isto opremljeni, ali se razlikuju po veličini. Luksuzni, prostrani i svetli apartmani Apart Hotela Premier Podgorica stvaraju osećaj udobnosti sopstvenog doma – prijatan odmor u dnevnom boravku, moderno opremljena kuhinja i ekskluzivno kupatilo. Svaka soba ima brzi Internet tokom 24h, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, sef, minibar kao i samostalno podešavanje klimatizacije-grejanja. Ostali sadržaji Apart Hotela Premier Podgorica : recepcija je na raspolaganju gostima tokom 24h, Internet cafe, Biblioteka sa knjigama na crnogorskom i engleskom jeziku, garaža, usluge najma vozila.
Konferencijska sala Apart Hotela Premier Podgorica se nalazi na poslednjem, sedmom spratu hotela, pored zanimljive staklene kupole u kojoj se služi bogat buffet doručak. Kongresna sala ima maximalni kapacitet od 120 mesta u teatar postavci, a po potrebi postoji mogućnost njenog pregrađivanja u dve manje sale. Potpunom uspehu poslovnog skupa i sastanka u Apart Hotelu Premier Podgorica doprinosi visokoprofesionalna usluga i odlična tehnička opremljenost kongresnog prostora, kao i prostrana terasa, sa koje se pruža prekrasan pogled na Podgoricu i Glavni bulevar, koja je izvanredno mesto za organizaciju kafe pauza, koktela ili nezaboravnih svečanih banketa, proslava i zabava.

SHARE IT: