SPA Hotel Palmon Bay Igalo Herceg Novi

SPA Hotel Palmon Bay Igalo Herceg Novi

Hotel Palmon Bay SPA je novi i moderan hotel 4 zvezdice u Igalu, pored poznatog crnogorskog turistickog centra Herceg Novog, u prekrasnom Bokokotorskom zalivu, potpuno okružen raskošnom i mirisnom mediteranskom vegetacijom, zelenilom i cvećem, na plaži prekrasne jadranske obale Crne Gore.

Hotel Palmon Bay SPA Igalo ima preko 200 udobnih nepušačkih soba i apartmana, od kojih su mnoge jedinice sa balkonom i pogledom na more, opremljene sadržajima za udoban odmor ili poslovno putovanje tokom čitave godine – bežični internet, laminatni parket podovi, klima uređaj, udobni king size ili poslebni ležajevi, prirodni materijali nežnih tonova, puno prirodnog svetla i prekrasan pogled na Bokokotorski zaliv, LCD TV, sigurnosti sef, direktan telefon, mini bar, garderober, kupatila sa tušem /kadom, fenom za kosu, toaletnim priborom.

Hotel Palmon Bay Spa Igalo ima sopstvenu uređenu i opremljenu plažu, Spa-Wellness centar, konferencijsku salu, hol sa barom i bar na bazenu na terasi Limun, plažni bar, poslovni centar i a la carte restoran sa terasom Oliva, na najvišem spratu hotela. Ovo je najbolje mesto za odmor, opuštanje i dopunu energije, uz živu muziku u vremenu od 20,00 do 23,00 sata i prekrasan spektar boja i ukusa, koji dopunjava svaku romansu i pruža istinsko zadovoljstvo panorame ulaza u Bokokotorski zaliv u Crnoj Gori.

Prostrani buffet restoran sa 300 mesta se nalazi u prizemlju hotela Palmon Bay i poslužuje gostima veliki izbor ukusnih jela za doručak, ručak i večeru, koja zadovoljavaju sve ukuse i potrebe.

Poslovni i konferencijski centar Hotela Palmon Bay SPA Igalo nudi dve modern i višenamenske konferencijeske sale kapaciteta do 120 i 90 mesta, sa prirodnim osvetljenjem i terasom, pogodnom za uspešnu organizaciju skupova i događaja ove veličine.

Spa i Wellness Centar Spa Hotela Palmon Bay Igalo zauzima površinu od 500 m2 i pruža gostima uslove za potpuno opuštanje i podmlađivanje tokom svih vremenskih uslova. Spa i Wellness Centar obuhvata otvoreni i zatvoreni bazen za lekovitom vodom, Jacuzzi, finsku saunu, infra-crvenu saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje i slani zid. Slana terapija je prirodni tretman za decu i odrasle koji doprinosi respiratornom sistemu, ozdravljuje kožu, osigurava bolje disanje i zdrav san, uz potpuni boljitak organizma. U okviru Spa centra Spa Hotela Palmon Bay Igalo su gostima na raspolagaju salon lepote koji pruža raznovrsne usluge nege i tretmane za podmlađivanje upotrebom Skeyndor kozmetike – luksuznog i prestižne španske robne marke.

Veliki bazen, plažni bar, restoran i dodatni sadržaji i aktivnosti sportova na vodi čine plažu Hotela Palmon Bay omiljenim mestom gostiju tokom odmora. Bar na plaži Hotela Palmon Bay Spa Igalo omogućava gostima prisniju i prijatniju atmosferu i zaklon od sunca, a poslužuje raznovrsne koktele, voćne sokove i mini posluženja hrane na malim stolicima sa baldahinima i ležaljkama. Gostima Hotela Palmon Bay Spa Igalo je na raspolaganju mogućnost posete drugih hotelskih plaža u Bokokotorskom zalivu sopstvenim brodom.

SHARE IT: