Hotel Ana Palace Ruse

Hotel Ana Palace Ruse je objekat 3 zvezdice, otvoren 2003 godine u prekrasnoj istorijskoj zgradi iz 1888. godine blizu Dunava sa panoramskim pogledom na reku sa terasa, na nekoliko minuta hoda od glavnog trga Sloboda, prelepog parka i turističkih znamenitosti, restorana i kafića grada Ruse. Hotel Ana Palace  Ruse pruža smeštaj u 24 čistih, svetlih i udobnih soba i 6 apartmana, od kojih isu 19 dvokrevretnih i 5 jednokrevretnih soba. Svi apartmani su opremljeni kadom, autentičnim stilskim nameštajem i luksuznim materijalima koji prekrivaju podove, plafone i zidove. Gosti hotela Ana Palace Ruse mogu da izaberu između dva mala dvokrevetna apartmana, jednog srednjeg apartmana sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom i jednog mansarda apartmana sa spavaćom sobom. Apartmani hotela Ana Palace predstavljaju jedinstvenu kombinaciju stilova starog grada Ruse i modernog doba. Sobe hotela Ana Palace su opremljene masivnim drvenim nameštajem, tipičnim za gra]evine 19. veka grada Ruse, sa autentičnim obnovljenim 120 godina starim ormarima i zastakljenim kaljavim pećima. Sve sobe i apartmani hotela Ana Palace Ruse su opremljeni centralnom klimatizacijom, grejanjem, LCD TV, internetom, minibarom i fenom za kosu.

Restoran hotela Ana Palace Ruse oduševljava posetioce svojom elegantnom atmosferom i visokim kvalitetom usluga. Restoran raspolaže sa 4 sale sa 80 mesta i posetiocima poslužuje specijalitete tradicionalne bugarske i evropske kuhinje. Plafoni svake sale su ukrašeni prelepim slikovitim ukrasima, dok jednu salu krase niše tipične za građevine grada Ruse iz 19. i početka 20. veka. Posetiocoima Hotela Ana Palace se služi bogat i ukusan buffet doručak, uz visoko kvalitetnu uslugu. Autentična atmosfera i gastronomsko majstorstvo doprinoce istinskom zadovoljstvu posetilaca tokom boravka u hotelu Ana Palace Ruse. Restoran je pogodan za poslovne ručkove, večere, proslave firmi, prijeme, zabave, koktele i porodične događaje. Letnja bašta hotela Ana Palace Ruse raspolaže sa 70 mesta. U okolini hotela Ana Palace su spomenici kulture koji doprinose prijatnoj atmosferi i iskustvima gostiju. Lobi bar raspolaže sa 50 mesta i idealno je mesto za ljubitelje toplih i hladnih napitaka.

Sadržaji Hotela Ana Palace Ruse : recepcija tokom 24 sata, lobby bar, sigurnosni sef, konferencijsku salu, hemijsko čišćenje, pranje i peglanje, room service, fax, usluge kopiranja, letnju baštu, prilaz za osobe sa invaliditetom i parking prostor pod nadzorom.

SHARE IT: