Hotel Ambasador Ohrid

Hotel Ambasador je novi, moderan objekat 3 zvezdice, na autoputu Ohrid-Skopje, 5 km od centra Ohrida i 2 km od Aerodroma Ohrid, samo 150 metara od obale Ohridskog jezera. Smeštajni kapacitet Hotela Ambasador Ohrid je 2 dvokrevetne, 17 trokrevetnih, 2 četvorokrevetne sobe i 2 apartmana, u kome se može smestiti 5 gostiju, što ukupno čini 74 ležaja. Hotel Ambasador Ohrid je idealna destinacija za vikend aranžman ili letnji odmor, pripreme sportista, poslovne sastanke i raznovrsne događaje i proslave. Hotel Ambasador je moderno opremljen po najvišim svetskim standardima i sve sobe i apartmani imaju balkone sa pogledom na Ohridsko jezero. Sadražji i oprema u sobama i apartmanima Hotela Ambasador obuhvata klima uređaj, kupatila sa tuš kabinom, TV sa satelitskim programima, besplatan internet, ISDN linija. Gostima koji borave u Hotelu Ambasador je na raspolaganju recepcija tokom 24 sata, bar, usluge slanja faxa i neophodna poslovna oprema.

Hotel Ambasador Ohrid ima sopstveno centralno grejanje, restoran i klimatizovane nepušačke sobe. Hotel Ambasador obezbeđuje besplatan siguran parking. U restoranu Hotela Ambasador se poslužuje veliki izbor tradicionalnih i internacionalnih jela. Restoran ima 350 mesta i klimatizaciju, sa mogućnošću podele prostora po potrebi na tri posebne sale.

Sadražaji Hotela Ambasador Ohrid ; bar, room service tokom 24 sata, usluge pranja i čišćenja odeće, osnovne medicinske usluge, obezbeđenje lokalnog vodiča za posetu kulturno-istorijskih znamenitosti Ohrida, ulaznice za kulturne događaje.

SHARE IT: