Hotel Alpina Mavrovo

Hotel Alpina Mavrovo

U središtu prekrasne prirode Nacionalnog Parka i turističkog centra Mavrovo je Hotel ‘Alpina’, objekat kategorije 4 zvezdice, sagrađen u planinskom stilu, prema svim modernim standardima hotelijerstva. Hotel Alpina Mavrovo omogućava posetiocima svih godišta odične uslove za aktivni odmor, rekreaciju i zabavu tokom čitave godine. Savremen i udoban hotel ‘Alpina’ se nalazi u središtu turističkog centra Mavrovo, samo nekoliko stotina metara od ski liftova. Prostrane sobe i apartmani Hotela Alpina Mavrovo omogućavaju udobnost i privatnost gostiju. Izbor prirodnih materijala, nameštaja od punog drveta, tople boje, udobni tepisi…..čine boravak izuzetno prijatnim i opuštenim. Sve 23 sobe Hotela Alpina su opremljene velikim LCD TV-om sa satelitskim programima, posebno prostranim i udobnim ležajevima, pamučnom posteljinom, perjanim jorganima, udobnim sofama  (koje se mogu pretvoriti u prostrani ležaj za 1 ili 2 osobe), direktnim telefonom, sigurnosnim sefom, mini barom, prostranim kupatilima sa jacuzzi kadama, fenom za kosu, samostalnim podešavajem grejanja, 2 filmska kanala tokom 24 sata

Apartmani Hotela Alpina Mavrovo su prilagođeni najvišim standardima udobnosti, topline i elegancije. Luksuzna posteljina, prostrani king size ležaj, dnevni boravak sa sedećom sofom, velika jacuzzi kada, mini bar, LCD TV i najlepši panoramski pogled na planinu, ski staze i jezero, na povrišini od 35 m2. Duplex apartman sadrži povezane sobe na 5. spratu i omogućava prekrasan pogled na planine i ski staze, a opremljen je sa 2 ležaja i dodatnom velikom sofom. Sky de luxe apartman 1 Hotela Alpina Mavrovo ispunjava tajne želje svakoga ko želi planinsku kuću sa toplom atmosferom koju daje drvo, luksuzne ležajeve i udobnu sedeću garnituru, veliku Jacuzzi kadu, LCD TV, mini bar… kao i pogled na jezero, ski staze i planine iz ptičje perspektive. Apartman Sky de luxe 2 Hotela Alpina Mavrovo obuhvata istu površinu kao i apartman broj1 – 30 m2, sa pogledom na planine i jezero, uz 2 dodatna prostrana ležaja (210×100) i kupatilom sa luksuznim masažnim tušem. Family Superior soba Hotela Alpina Mavrovo je veoma prostran – 30 m2, i ima takođe pogled na planine i jezero i jacuzzi kadu, omogućavajući udoban boravak za 4 osobe. Superior sobe su veličine 27 m2 ispunjavaju visoke zahteve i potrebe savremenih posetilaca i uređene su neophodnim sadržajima, toplinom i elegancijom – Jacuzzi kada, LCD TV, mini bar, fen za kosu i prekrasna panorama na planine i ski staze. Panoramic soba Hotela Alpina Mavrovo, površine 25 m2 ima prozore 180 * sa celokupnim pogledom na ski terene, maksimum sunčanih sati, prostranu spavaću sobu sa 3 ležaja, i kupatilo sa masažnim tušem. Standard sobe Hotela Alpina Mavrovo su površine 20 m2 i takođe imaju provereni standard udobnosti – visokokvalitetne ležajeve, perjane jorgane, drvene obloge i jacuzzi kade ili masažne tuševe, LCD TV, mini bar, pogled na planinu, što je brand hotela Alpina koji dugo ostaje u sećanju. Restoran Hotela Alpina Mavrovo je najprijatnije mesto za uživanje u udobnosti toplih boja, drvetu, odličnoj usluzi, gostoprimstvu i nezaboravnim gastro doživljajima, koji upotpunjuju boravak svakog gosta. U Mountain pubu goste Hotela Alpina tokom dana dočekuju kokteli, kafa, pića, nežna opuštajuća muzika, a uveče disco i muzika za ples. Ovde se posetioci rado sreću u prijatnoj atmosferi, radi prijatnog razgovara uz omiljeno piće. Posle žestokog skijanja ili vožnje brdskog bicikla, posebno prijaju domaće poslastice i kolači koje vraćaju energiju. Uveče je ovo pravo mesto za aperitiv piće, ili prijatno vreme posle večere uz muziku i opuštanje pored kamina.

Sala za sastanka prima 40-60 posetilaca i odličan je izbor za skupove i događaje, zahvaljujući raznovrsnim mogućnostima postavke i neophodnu high tech opremu, uz panoramski pogled na planinu Bistru. Sky Lobby Hotela Alpina u Mavrovu takođe omogućava organizaciju skupova do 20 učesnika, opremljen prirodnim drvetom, udobnošću, toplim ambijentom i prekrasnim pogledom, što skupa čini poslovni skup prijatnim i uspešnim događajem.

Sadržaji Hotela Alpina Mavrovo :  besplatan parking za automobile, prostrane i udobne sobe, antialergijska posteljina i ležajevi otporni na požar, udobni i topli tepisi, nezapaljivi tapeti toplih boja, prozori sa velikim panoramskim pogledom, nameštaj od punog drveta, vrata otporna na požar, odlična kuhinja koja zadovoljava zahteve gladnih gostiju, prijateljska i topla atmosfera, après Ski Bar, sky lobby sa Sony play station, sauna, sobe za nepušače i nepušački prostor u restoranu, rezervacija privatnog ski instruktura po potrebi, besplatan bežični internet u baru i restoranu, internet linija u svim sobama, najam ski opreme, snowboarda i biciklova, usluge prevoza, Cable TV (22 kanala + 2 DVD programa).

Tokom boravka u Hotelu Alpina u Mavrovu su gostima tokom čitave godina na raspolaganju brojne mogućnosti za aktivni i uzbudljiv odmor u prirodi: pešačenje, planinarenje, skijanje, noćno skijanje i sportovi na snegu, vožnja planinskog bicikla, manifestacije i izleti do obližnjih znamenitosti sa tradicionalnim sadržajima, kao što je poseta prekrasnog Mavrovskog jezera, Pastirski Dani, Galička svadba ili Umetnička kolonija, selo Lazaropole na planini Bistri, na nadmorskoj visini od 1350 metara, priprema alve na tradicionalni način, upoznavanje velicanstvenih planinskih vrhova Koraba – najvišeg vrha na Balkanu, poseta manastira Sveti Jovan Bigorski, reka Radika, džamija u Tetovu….

SHARE IT: