Hotel Festival Sarajevo

Hotel Festival Sarajevo je hotel  4 zvezdice, u samom centru Sarajeva, na levoj obali reke Miljacke, 100 metara od Narodnog pozorišta, glavne pošte i Pravnog fakulteta, u izuzetno mirnom sarajevskom kvartu Čobanija. Blizina centra i starog grada Baščaršije čine hotel Festival Sarajevo idealnim za otkrivanje čari i znamenitosti Sarajeva, poput Baščaršije, Ferhadije, brojnih tradicionalnih i internacionalnih restorana i kafea. Takođe Hotel Festival Sarajevo se nalazi na 10 minuta hoda od shopping centara.

Hotel Festival Sarajevo je, poput  grada Sarajeva, izuzetan spoj „tradicionalnog i modernog“.  Ljubazno i profesionalno osoblje Hotela Festival Sarajevo će se potruditi da boravak u glavnom gradu Bosne i Hercegovine ostane duboko urezan u sećanju turista i poslovnih gostiju.

Kapacitet hotela Festival Sarajevo je 20 smestajnih jedinica, koje su organizovane kao jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe.  Sobe Hotela Festival Sarajevo su opremljene i uređene u retro i minimalistickom stilu, što gostima pruža dodatnu udobnost. Svaka soba Hotela Festival Sarajevo je opremljena LCD televizorom, klima uređajem, prostranim kupatilom sa tušem, telefonom, minibarom kao i aparatima za vodu kako bi gosti sami sebi mogli pripremiti tople napitke – kafu ili čaj. Hotel Festival Sarajevo poseduje besplatan wi-fi velike brzine u svim javnim prostorima, a gostima je na raspolaganju 24h sopstveni parking pod video nadzorom. Restoran hotela Festival Sarajevo poslužuje svojim gostima raznovrstan kontinentalni buffet doručak koji je obogaćen specijalitetima nenadmašne bosanskohercegovačke kuhinje.

SHARE IT: