Hostel Pansion Lion Sarajevo

Hostel – Pansion Lion je moderan butik hostel, idealno smešten u starom delu Sarajeva, upravo u centru Baščaršije, u blizini Narodne biblioteke – Gradske Vijećnice, katedrale, Gazi Husref Begove džamije i brojnih znamenitosti, radnjica i građevina orijentalnog i austrougarskog stila Sarajeva. Hostel “Pansion Lion” Sarajevo nudi udoban smestaj u Sarajevu, koji istovremeno predstavlja odličan izbor za poslovne goste, kao i turiste.

Pansion Lion Sarajevo je u vlasništvu porodice koja gostima obezbeđuje smeštaj u jednokrevetnim sobama, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, četvorokrevetnim sobama, kao i smeštaj tipa konačišta, sa mogućnošću smeštaja do 10 osoba. Sve sobe Pansiona Lion Sarajevo su besprekorno čiste i prostrane, uređene u toplim bojama i opremljene posteljinom i peškirima, kao i satelitskom TV. Neke sobe Pansiona Hostela Lion Sarajevo imaju balkon sa prelepim pogledom na Stari grad i klimatizaciju, sa obiljem peškira i gela za kupanje, na raspolaganju gostima. Ljubazno i uslužno osoblje, sa znanjem jezika je uvek spremno da gostima omogući prijatan boravak u Sarajevu.

Na raspolaganju gostima koji borave u Pansionu – Hostelu Lion Sarajevo je usluga pranja i peglanja, kao i recepcija tokom 24 sata, sa nadzorom. Hostel Pansion Lion Sarajevo predstavlja mnogo više od hostela, jer je mesto u kome se gosti mogu opustiti, zaboraviti na brige i uživati u udobnosti koju ne dobijate u običnom hostelu.

 

 

SHARE IT: