Hostel Feri Igman Sarajevo

Novoizgrađeni Omladinski hostel Feri je izgrađen po najsavremenijim međunarodnim standardima, na nadmorskoj visini od 1270 metara Velikog Polja planine Igman, 23 km od Sarajeva. Hostel Feri Igman je otvoren je u decembru 2008. godine i pripada tzv. grupi „Omladinski hostel nove generacije“. Enterijer Hostela Feri na Igmanu spaja moderan dizajn i planinski stil i prožet luksuzom, te odiše prijatnom i toplom atmosferom. Gosti koji borave u Hostelu Feri na Igmanu uživaju u bogatim gastronomskim specijalitetima, doživljajima relaksacije tela i duha, sportskim aktivnostima, vrhunskom odmoru u udobnim sobama ili opuštanju u baru i letnjoj terasi, okruženoj blagotvornim mirom i zelenilom očuvane prirode planine Igman. Zahvaljujući jedinstvenom prirodnom ambijentu, kvalitetnom nivou usluga, zanimljivim sadržajima i pristupačnim cenama, Hostel Feri predstavlja idealno mesto za odmor i rekreaciju, poslovne događaje, ugodna druženja i svečane trenutke….

Hostel Feri Igman raspolaže sa 39 prostranih i udobnih soba i ukupnim smeštajnim kapacitetom od 103 ležaja, kao i sa 21 dodatnih ležaja. Struktura smeštaja Hostela Feri su dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne sobe i jedna šestokrevetna soba. Sve sobe Hostela Feri imaju tuš i WC, satelitsku TV, brzi internet priključak, direktnu telefonsku liniju, pisaći sto i stolicu.  Većina soba Hostela Feri ima i balkon sa prekrasnim pogledom na veličanstveno lepu prirodu… Hostel Feri Igman raspolaže i sa jednim moderno opremljenim i u planinskom stilu uređenim apartmanom, koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, dve spavaće sobe sa prostorima za garderobu, i kupatila. Apartman je opremljen sadržajima za prijatan boravak : LCD TV, internet linija i telefon. Jedna od soba Hostela Feri je u potpunosti prilagođena za boravak osoba sa posebnim potrebama.

Gosti koji borave u Hostelu Feri uživaju u aromama i gastronomskoj ponudi restorana kapaciteta 80 mesta. Restoran Hostela Feri Igman je uređen u planinskom stilu i okrenut ka sunčanoj strani planine, sa pogledom na okolne divne pejsaže, što omogućava opuštajuća i prijatna iskustva gostiju. U restoranu hostela Feri Igman je gostima na raspolaganju bogat izbor tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, kao i vrhunski kvalitetna vina. Restoran je direktno povezan sa otvorenom baštom kapaciteta 150 mesta, u čijem sastavu je otvoreni šank sa grilom.

U Hostelu Feri Igman se u saradnji sa partnerima specijalizovanim za planiranje i konsalting, u 3 višenamenske sale uspešno organizuju raznovrsni skupovi, edukativni sadržaji, team building programi i sportske aktivnosti. Akvitnosti na raspolaganju gostima koji borave u Hostelu Feri – letnji i zimski team building programi – od zabavnih do ekstremnih sadržaja na olimpijskim planinama, degustacija vina i lokalnih eko specijaliteta, zajednička druženja uz muziku DJ-a, koktel igre, cooking show, Eurosong i druge zabavne igre,  Quad ture (max 10 Quad-ova za 15 osobe), Snow mobile ture (max 6 skutera za 8 osoba), rafting na Neretvi i Uni….

SHARE IT: