Gostiljska vrela Pansion Gostilje Zlatibor

Pansion Gostiljska vrela, smešten na par minuta hoda od Gostiljskog vodopada u selu Gostilju, 20 km od Zlatibora, omogućava istinski odmor i okrepljenje u udobnom smeštaju, uz sezonski otvoreni bazen i tradicionalni restoran. Selo Gostilje se nalazi u jugozapadnoj Srbiji, 250 km od Beograda, 20 km od centra Zlatibora, 25 km od Ski centra Tornik i 30 km od Užica.

Pansion Gostiljska vrela u svojih 16 soba raspolaže udobnim smeštajnim kapacitetom od oko 45 ležaja. Sve sobe Konačišta Gostiljska vrela su opremljene udobnim ležajevima i nameštajem od drveta /garderober i radni sto/, modernim kupatilom, bezičnim internetom…. Sobe pansiona Gostiljska vrela su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, što veoma pogoduje boravku porodica, sportskih ekipa i turističkih grupa posetilaca.

Kroz stene obrasle mahovinom izvijaju se vodeni mlazovi gostiljske reke, u čijim se virovima, po legendi – kupaju vile. Ovo je najlepše mesto za uživanje u specijalitetima restorana Gostiljska vrela, blizu muzike iskričavih kapljica vode – domaća jela, kačamak, uštipci, komplet lepinja, jela sa roštilja, rolovana teletina, kačamak od heljde, kajmak, sir, pršuta, domaća razvijena pita sa sirom i zeljem, pastrmka na žaru, a sve to uz vino iz sopstvenog podruma domaćih i stranih vinara. Zimi gosti uživaju pored kamina uz kuvano vino ili rakiju, dok se leti osvežavaju na terasama uz blagotvoran šum vode i prekrasan pogled na netaknutu okolinu prirodu. Kapacitet restorana je 50 mesta i na terasama 100 mesta, što predstavlja mogućnost organizovanja raznovrsnih proslava. ….

U blizini restororana i objekta Gostiljska vrela je gostima na raspolaganju igralište za košarku, otvoreni bazen, fudbalsko igralište. Nedaleko su turističke i kulturno istorijske znamenitosti – Stopića pećina i Staro selo Sirogojno, čija poseta omogućava izuzetne doživljaje posetilaca. Ceo prostor Gostiljskog vodopada je mala oaza netaknute prirode, jer skladno raspoređene stene prekrivene mahovinom i voda koja se probija kroz njih pravi brzake i daje nezaboravnu sliku. Vodopad Gostilje visine 20 metara, voda je prilično hladna, a svi koji ga posete se prepuštaju užitku, zaboravljaju na svakodnevnicu i prepuštaju se prekrasnoj prirodi.

SHARE IT: