Pansion Gostiljska vrela Selo Gostilje Zlatibor

Pansion Gostiljska vrela Selo Gostilje Zlatibor

Pansion Gostiljska vrela, smešten na par minuta hoda od Gostiljskog vodopada u selu Gostilju, 25 km južno od Zlatibora, omogućava tokom čitave godine istinski odmor i okrepljenje u udobnom smeštaju, uz sezonski otvoreni bazen i odličan tradicionalni restoran. Selo Gostilje se nalazi u jugozapadnoj Srbiji, 250 km od Beograda, 20 km od centra Zlatibora, 25 km od Ski centra Tornik i 30 km od Užica.

Pansion Gostiljska vrela u Gostilju u svojih 16 soba raspolaže udobnim smeštajnim kapacitetom od oko 45 ležaja. Sve sobe Konačišta-Pansiona Gostiljska vrela Gostilje su opremljene udobnim ležajevima i nameštajem od drveta /garderober i radni sto/, modernim kupatilom sa tušem, bezičnim internetom…. Sobe pansiona Gostiljska vrela Gostilje su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, što veoma pogoduje boravku porodica, sportskih ekipa i turističkih grupa posetilaca.

Kroz stene obrasle mahovinom izvijaju se vodeni mlazovi Gostiljske reke, u čijim se virovima, po legendi – kupaju vile. Ovo je najlepše mesto za uživanje u specijalitetima restorana Gostiljska vrela, blizu muzike iskričavih kapljica vode – domaća jela, kačamak, uštipci, komplet lepinja, jela sa roštilja, rolovana teletina, kačamak od heljde, kajmak, sir, pršuta, domaća razvijena pita sa sirom i zeljem, pastrmka na žaru, a sve to uz vino iz sopstvenog podruma domaćih i stranih vinara. Zimi gosti koji borave u Pansionu Gostiljska vrela uživaju pored kamina uz kuvano vino ili rakiju, dok se leti osvežavaju na terasama uz blagotvoran šum vode i prekrasan pogled na netaknutu okolinu prirodu Gostilja. Kapacitet restorana je 50 mesta i na terasama 100 mesta, što predstavlja odlične mogućnosti organizovanja raznovrsnih proslava i događaja ….

U blizini restororana i objekta Gostiljska vrela u Gostilju je gostima na raspolaganju igralište za košarku, otvoreni sezonski bazen, fudbalsko igralište. Nedaleko su turističke i kulturno istorijske znamenitosti – Stopića pećina i Muzej na otvorenom Staro selo Sirogojno, čija poseta omogućava izuzetne doživljaje posetilaca. Ceo prostor Gostiljskog vodopada je mala oaza netaknute prirode, jer skladno raspoređene stene prekrivene mahovinom i voda koja se probija kroz njih, pravi brzake i daje nezaboravnu sliku. Slap vodopada Gostilje je visok 20 metara i voda vrlo hladna, pa se svi koji ga posete prepuštaju uživanju u svežini, zaboravljajući na svakodnevnicu i prepuštajući se blagodetima prekrasne prirode.

SHARE IT: