Boutique Hotel Astoria Kotor

Boutique Hotel Astoria Kotor

Hotel Astoria Kotor je mali boutique-istorijski hotel 4 zvezdice u starom delu Kotora, koji gostima omogućava ukus aristokratskog života koji je vodila jedna od uglednih kotorskih porodica. Palata Buća u Kotoru u kojoj se nalazi Hotel Astoria je sagrađena početkom 14. veka i potpuno oslikava šarm starog grada. Nekadašnja palata Buća se nalazi na malom kotorskom trgu, između glavnih gradskih vrata i katedrale, koji je nekada poznat kao ”trg od brašna”. Tokom duge istrorije je palata doživela nekoliko obnova, ali su na fasadi još uvek vidljivi originalni elementi i detalji koji obuhvataju više grbova porodice Buća (stilizovan ljiljanov cvet), kao i grb kasnijih vlasnika Paskvali (sa patkom u centralnom delu).

9 prostranih i elegantnih soba Hotela Astoria u Kotoru pruža osećaj istorijske raskoši, lepo uređene originalne arhitekture usklađene sa najmodernijim sadržajima koje gosti žele i zahtevaju. Svaka soba Hotela Astoria Kotor je posebno uređena preovladavajućom kombinacijom kamena i modernih detalja, opremljena sa renesansnim slikama na zidovima, grejanjem, ogledalima, klima uređajem, stilskim nameštajem, radnim stolom i prostorom za sedenje, LCD TV-om, besplatnim bežičnim internetom, mermernim kupatilima, bade mantilima, toaletnim priborom. Sobe Hotela Astoria imaju pogled na more i planinu.

Lounge snack bar i restoran Hotela Astoria Kotor odiše autentičnom atmosferom i poslužuju vrhunski kvalitetne specijalitete internacionalne i tradicionalne kuhinje. Hotel Astoria Kotor predstavlja odličan izbor smeštaja gostiju koji žele da upoznaju prekrasni Bokokotorski zaliv i njegovo zanimljivo okruženje i jedinstvene kulturno-istorijske i prirodne znamenitosti.

 

SHARE IT: