Apartmani Berg Šušanj

Apartmani Berg Šušanj Bar

Berg apartmani predstavljaju novootvoreni luksuzni smeštajni kompleks 4 zvezdice, u Šušnju, na crnogorskom primorju, sa prelepim pogledom na grad Bar i Jadransko more. Turistički kompleks Berg u Šušnju nudi gostima jedinstveno intiman i prijatan ambijent koga karakterišu čudotvorna morska jadranska klima i svežina vazduha, uslovljena mešanjem planinskog i morskog vazduha. Objekat apartmanske celine Berg Šušanj je okružen prelepom prirodom sa raskošnim mediteranskim zelenilom, što posetiocima daje poseban ugođaj, opuštajuću i prijatnu atmosferu. Berg apartmani u Šušnju čine idealno mesto odmora za porodice koje žele da pobegnu od gradske vreve i letnjih vrućina.

Svaka smeštajna jedinica Berg apartmana u Šušnju raspolaže sa 2  kupatila koja nude kompletan toaletni pribor i fen za kosu. U ponudi apartmana Berg su jedna ili dve spavaće sobe. Svaka soba je opremljena visokim kvalitetom nameštaja. Svaki apartman kompleksa Berg Šušanj je pokriven wireless internet signalom. Svaki apartman raspolaže sa klima uređajem, LCD TV-om sa brojnim satelitskim kanalima, sopstvenim balkonom, veš mašinom, peglom, daskom za peglanje, žicom za veš i sigurnosnim sefom. Dnevne sobe apartmana Berg su izuzetno prostrane, funkcionalno uređene i moderno opremljene sa baštenskom garniturom za sedenje.

U sklopu Berg apartmana u Šušnju se nalaze 3 bazena i teretana i njihovo korišćenje je besplatno za sve goste. Ukoliko gosti žele organizovanje izleta u okolinu, ketering, rent-a-car, transfere, osoblje Berg apartmana Šušanj će ljubazno izaći u susret.

SHARE IT: