Apart Hotel Vučko Jahorina

Apart Hotel Vučko Jahorina

Aparthotel “Vučko” na Jahorini je skup luksuznih apartmana i poznati porodični kompleks kategorije 4 zvezdice, smešten na nadmorskoj visini od 1560 metara, u oazi čistog vazduha i bistre izvorske vode prekrasne planine Jahorine.

Aparthotel Vučko Jahorina raspolaže sa 60 luksuznih, klimatozovanih apartmana (5 jednokrevetnih, 18 dvokrevetnih, 7 dvokrevetnih, sa mogućim trećim ležajem, 30 apartmana sa dve odvojene prostorije, kao i apartmanima za nepušače) i pruža najviši kvalitet usluga, raznovrsne sadržaje i fantastičan pogled na okolnu borovu i jelovu šumu, u neposrednoj blizini ski staza Jahorine, poznatih kao odredište vrhunskih skijaša. U svakom apartmanu Aparthotela Vučko na Jahorini gostima je gostima na raspolaganju pristup internetu, sigurnosni sef, posluženje u sobi – room service, bešumni mini bar, direktna telefonska linija, usluga korišćenja biznis centra, kablovska TV, pozivi buđenja, usluga pranja i peglanja. Apartmani Vučko na Jahorini su opremljeni po najvišim svetskim hotelskim standardima i koriste princip inteligentne upravljanja boravka i korišćenja usluga (centralno greanje sa mogućnošću samoregulacije toplote u apartmanu). Većina apartmana Aparthotela Vučko Jahorina je orijentisana prema jugu i ima pogled na ski staze i vrh Jahorine. Posebna prednost položaja Aparthotela Vučko je blizina ski staza (svega 50 metara), kao i osunčanost tokom celog dana. Većina apartmana ima terasu ili balkon, a u većim apartmanima je ugrađen kamin sa zatvorenim ložištem. Za prijatne duge zimske noći se gostima koji borave u Aparthotelu Vučko preporučuje Kamin sala, sa opuštanjem sa prijateljima i porodicom u toploj atmosferi pored vatre iz otvorenog kamina i prijatnom muzikom.

U sklopu Aparthotela Vučko je Winebar, sa najvećim izborom vrhunskih vina na olimpijskoj lepotici Jahorini, u kome profesionalno osoblje i prijatan ambijent čine  boravak u Aparthotelu Vučko nezaboravnim. Pored vina iz najznačajnijih vinskih regiona sveta, u ponudi su najkvalitetnija vina Bosne i Hercegovine, odnosno čuvenih vinarija Vukoje, manastira Tvrdoš, Brkić, Andrija, Anđelić, Nuić i drugih. Pored vinoteke je moderno uređen Paradiso bar sa vrhunskom uslugom i ljubaznim osobljem, koji čine sve što je potrebno za uživanje i lepu zabavu gostiju. U Aparthotelu Vučko Jahorina se služi bogat buffet doručak i buffet večera, koji se sastoje od najkvalitetnijih tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, dok se svakog petka u zimskom periodu organizuju tematske večeri iznenađenja.

Wellness and Spa Oaza u Aparthotelu Vučko na Jahorini obuhvata oko 800 m2 i omogućava opuštanje i prijatan doživljaj za oči, telo, sva čula i dušu i preporučuje se posle celodnevnog skijanja ili aktivnosti u prirodi… Aparthotel Vučko Oaza moderan i luksuzan Wellness centar obuhvata hidromasažni bazen, flotarium, saune, masaže, tople ležaljke, fitness, aerobik, pilates…

Aparthotel Vučko Jahorina predstavlja odlično mesto za organizaciju raznovrsnih poslovnih sastanaka, seminara, konferencija, prezentacija i mini sajmova, zahvaljujući modernoj konferencijskoj sali sa 70 mesta i manjim prostorima sa po 25 mesta. Svi kongresni prostori Aparthotela Vučko na Jahorini su opremljeni bežičnim internetom, sistemom za multimedijalne prezentacije, sistemom za simultano prevođenje, vrhunskom rasvetom i pratećom opremom.

Aparthotel Vučko Jahorina tokom cele godine nudi posebne ponude za grupne aranžmane, koji obuhvataju  nedeljne smeštaje, vikend programe i smeštaj za kratki boravak na snegu, Wellness program, Ski-opening, Ponude za završetak sezone, Sportske igre, turniri i takmičenja, Programe team buildinga, Prezentacije, Mini sajam, Večernji program uz muziku, Degustacije vina, Karaoke, izleti u okolinu sa zanimljivim i uzbudljivim sadržajima – Rafting Tara (130 km), Casino Coloseum (Sarajevo 30 km), Golf teren sa 9 rupa (Sarajevo 35 km).

U ponudu aktivnosti team buildinga Aparthotela Vučko Jahorina su uključeni brojni nezaboravni sadržaji – Brdski biciklizam, planinarenje obeleženim stazama, poseta obližnjim pećinama, nordijsko hodanje, roštiljada uz potok u neposrednoj blizini hotela, različiti team-building zabavni doživljaji. Za posetioce i goste koji su zainteresovani za neki od individualnih ili grupnih sportova na otvorenom prostoru, Aparthotel Vučko Jahorina nudi teniske, košarkaške, terene za mali fudbal, trim stazu. Ski škola Vučko u sklopu aparthotela Vučko ima dugu tradiciju i već dug niz godina važi za najbolju školu skijanja na prostorima Bosne i Hercegovine. Ski škola Vučko garantuje stručni metodski pristup edukaciji polaznika i sigurno savladavanje tajni skijanja za sve polaznike.

SHARE IT: